Najzbytočnejšie využitie Lamborghini Huracán, jazdí na letisku!

Lamborghini Huracán je jedným z najpopulárnejších super športov na svete. Talianska kráska má extrémny výkon, atraktívny vzhľad a hlavne 5,2 litrový motor pod kapotou. Častokrát sa preháňa okruhmi, kupujú si ho zbohatlíci a superhviezdy. A teraz však bude slúžiť ako servisné vozidlo na letiskovej dráhe.

Super šport ako „Follow me“ vozidlo? Jedine v Taliansku!

Ak budete pristávať na letisku v Bologni, pozorne sledujte letiskovú dráhu. Možno bude vaše lietadlo nasledovať exkluzívny športiak Lamborghini Huracán, ktorý nám predstavil portál carscoops. Doteraz ste sa určite na letiskách stretávali s klasickými autami, ktoré navigujú pilotov na správne miesto. Ide o takzvané „Follow me“ vozidlá. Pri nich na výkone nezáleží, obvykle len malou rýchlosťou prechádzajú po dráhe a navigujú lietadlá. Toto Lamborghini Huracán s výkonom 580 koní a mohutným 5,2 litrovým desaťvalcom pod kapotou, veru nie je typické pracovné auto na letisku. 

Zdroj: carscoops.com

Toto Lamborghini Huracán je unikátne. Na letisku v Bologni už zarezáva po tretíkrát! Prvýkrát si pracovnú premiéru odbilo v roku 2016. S majákmi a pracovným polepom vyzerá naozaj neobvykle. Na druhej strane, táto výkonná zadokolka robí svojej značke iste zaujímavú reklamu. Takýto Huracán na našich cestách určite neuvidíte.

Zdroj: carscoops.com

Zdroj:carscoops.com

Zdroj foto: carscoops.com



Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najzbytočnejšie využitie Lamborghini Huracán, jazdí na letis...