V Tesle si budete môcť zahrať hry zo Steamu!

Tesla je stelesnením inovácií pre mnohých ľudí na svete. Iste, kvalita jej automobilov je terčom kritiky, má za sebou mnoho prešľapov, ktoré by inej automobilke verejnosť neodpustila. Snaha o inovácie sa ale Tesle odrieknuť iste nedá. Tou najnovšou bude plánované spustenie možnosti zahrať si vo svojej Tesle hry zo služby Steam.

Hry namiesto šoférovania?

Tesla má vo svojich modeloch naozaj poriadne vychytaný informačný systém. Keď jej interiér človek vidí prvý krát, rozhodne sa cíti mimoriadne futuristicky. Také sú aj možnosti informačného systému. Portál pcgamer.com informoval o ďalšej novinke, ktorá poteší hlavne hráčov.

Tesla je autom, ktoré uprednostňujú hlavne milovníci techniky. Niet divu, je to auto, ktoré má ešte stále mnoho múch, avšak aj mnoho vychytávok. Medzi jednu z nich patrí aj možnosť hrania hier. Ide len o niektoré tituly a kvôli výkonu sú upravené, aby ich dokázal rozbehnúť aj systém Tesly, avšak fungujú. Ďalšou z možností je aj sledovanie filmov či používanie niektorých streamovacích platforiem. Pri svojich nových modeloch ale Tesla bude meniť dodávateľa procesorov, čo má významný vplyv na celkový výkon. Procesory Intel Atom nahradia procesory AMD Ryzen, ktoré so sebou prinesú aj vyšší výkon. Podľa predbežných informácií je tak systém pri bežnom použití až trojnásobne rýchlejší, čo chce Tesla využiť na rozšírenie svojich funkcií. Automobilka odhaduje, že výkon systému bude až na úrovni najnovšej generácie herných konzol. A v pláne je aj implementácia služieb Steamu, teda možnosť zahrať si v podstate akúkoľvek hru priamo vo svojej Tesle. Pre hráčov pôjde určite o zaujímavú možnosť, možno práve vďaka tomu budú tráviť vonku viac času, budú hrať z pohodlia automobilu. Samotný Elon Musk pred časom povedal, že v novo pripravovanom modely Cybertruck si budú môcť majitelia zahrať aj hru Cyberpunk 2077. Nuž, z áut sa možno stanú útočiská, ktoré človek nebude chcieť opustiť ani po dorazení do cieľa cesty.

Zdroj foto: electrek.com

Zdroj: pcgamer.com

Zdroj foto: electrek.com

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / V Tesle si budete môcť zahrať hry zo Steamu!