Apple predáva služobné autá, prekvapivo za rozumné peniaze!

Keď sa povie Apple, tak sa spoločnosť hneď rozdelí. Jedna skupina bude výrobky spoločnosti Apple velebiť do nebies pre ich výkon a praktickosť, ďalšia ich bude odcudzovať a považovať len za predraženú štýlovku. Kvality tejto spoločnosti sú nesporné, rovnako aj cena je vyššia, takže v podstate má kus pravdy každá z týchto skupín. Nájdu sa aj ľudia, fanušíkovia značky, ktorí obdivujú všetko, čo má súvis s Apple. Nuž a možno pre nich je zaujímavá možnosť kúpiť si auto, ktoré pôsobilo v službách Applu.

Od Applu a dokonca za dobrú cenu!

Výrobky od spoločnosti Apple sa vyznačujú pomerne vysokou cenou. Americká spoločnosť mala dokonca ambíciu vytvoriť vlastné auto Apple. Do vývoja investovala mnoho, v roku 2015 však od toho Apple už ustúpil. Na portáli bigmotoringworld.co.uk sa na predaj objavilo Subaru Impreza, ktoré bolo v službách Applu.

Zdroj foto: bigmotoringworld.co.uk

Tieto Subaru si svoje odkrútili pri monitorovaní miest, ulíc a krajiny celkovo. Slúžili pri mapovaní zeme, nakoľko Apple podobne ako Google v mnohom vsádza na mapové podklady. V týchto Imprezách bolo mnoho špičkových technológií, kamery s vysokým rozlíšením, počítače, najrôznejšie radary. Samozrejme je všetko z toho už vymontované a v podstate nič nenasvedčuje, že toto bolo kedysi auto, ktoré slúžilo pre Apple. Pod kapotou sa nachádza 1,6 litrové auto s výkonom 115 koní. Maximálka je 180 km/h, čo nie je nič oslňujúce, rovnako ani zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 12,4 sekundy. Subaru Impreza však poskytuje maximálnu spoľahlivosť. K tomu pridáva aj veľmi solídnu výbavu. Vyhrievané sedadlá, zadná parkovacia kamera či hlasové ovládanie vodič za volantom iste ocení.

Zdroj foto: bigmotoringworld.co.uk

Nuž a čo je na týchto autách okrem toho, že patrili pod Apple najlepšie? Ich stav. Tieto autá sú staré len 1 rok a najazdené majú okolo 8 000 km. Ide tak v podstate o celkom nové autá tesne po zábehu. Úplne nová Impreza stojí v základe 22 500 €. Táto so zaujímavou históriou s minimom najazdených kilometrov v perfektom stave je len za približne 16 600 €. Pokiaľ ste po Impreze túžili, je to iste zaujímavá voľba. Má však jeden háčik, je z Anglicka. A to znamená volant na opačnej strane. Nuž, bude to chcieť spraviť si výlet.

Zdroj foto: bigmotoringworld.co.uk

Zdroj: bigmotoringworld.co.uk

Zdroj foto: bigmotoringworld.co.uk

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Apple predáva služobné autá, prekvapivo za rozumné peniaze!