Teslu mal týždeň. Potom mu odpadlo koleso!

Keď si kúpite nové auto, pravdepodbne prepdokladáte, že vám bude spoľahlivo slúžiť dlhé roky. Alebo aspoň pár rokov, respektíve do konca záruky. To, že sa možno vyskytne nejaká chyba alebo porucha je celkom normálne, obvykle to automobilka promptne vyrieši ako reklamáciu. Veď kto by si chcel pokaziť meno takouto hlúposťou. Jedna automobilka sa možno predsa len nájde. Preceňovaná Tesla.

Tesla opäť hviezdi

Tesla je automobilkou, ktorú mnohí obdivujú. Doslova každý deň sa objavujú informácie o jej nespoľahlivosti, odfláknutej kvalite a šokujúcom prístupe ku zákazníkom. Síce sa stále nájde dosť ľudí, ktorí budú Teslu obhajovať, no v tomto prípade je dôvod spochybňovať ich schopnosť racionálne myslieť. Portál jalopnik.com priniesol informáciu o ďašom fatálnom zlyhaní americkej automobilky.

Zdroj: jalopnik.com

Tesla Model X sa po celom svete teší pomerne vysokej obľube. Na sociálnej sieti Twitter sa o svoju skúsenosť podelil užívateľ Beastlorion. Za približne 68 000 € si zakúpil Teslu Model X. A to rozhodne nie je málo. Ak by sa nejaká podobná nehoda stala na lacnej Dacií, človek by to ešte ako tak pochopil. Ale pri aute v hodnote 68 000 € majiteľ čaká už čosi viac. Pri Tesle je však očividne problémom aj štandardná úroveň kvality.

Užívateľ Beastlorion na internet zavesil svoju skúsenosť, kedy mu po týždni od kúpy odpadlo ľavé predné koleso. Z ničoho nič. Odišla spodná časť zavesenia a tak koleso odpadlo. Muž sa rozhodol situáciu okamžite riešiť a ak by ste čakali zo strany Tesly ústretovú reakciu, sklameme vás. Zákazníkovi len sucho oznámila, že šlo o nehodu a nie výrobnú vadu a tak nepreplatí z opravy ani cent.

Majiteľ Tesly to nenechal tak a rozhodol sa dať svoj príbeh svetu na známosť cez sociálne siete. Okamžite sa do neho pustili nasledovníci kultu Tesly, ktorí ho obviňovali z toho že Teslu iste ukradol, že nevyzerá na to, aby na Teslu vôbec mal. Na druhej strane mal jeho krok odozvu, automobilka zareagovala tak, že mu opravu preplatila. Skonštatovala, že zavesenie bolo poškodené ešte pred predajom, čím šla sama proti svojmu predošlému tvrdeniu. Profesionálne to rozhodne nepôsobí, pri Tesle sme si však už na neprofesionálny prístup ku kvalite svojich produktov aj ku svojim zákazníkom zvykli.

Zdroj: jalopnik.com

Zdroj foto: jalopnik.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Teslu mal týždeň. Potom mu odpadlo koleso!