Najväčšie skvosty zbierky áut Michaela Schumachera

Michael Schumacher. Veľké meno, ktoré žiari niekoľko desiatok rokov. Napriek vážnej nehode a ťažkému úrazu jeho meno je stále pojmom. Niet sa čo čudovať. Je to 1 z najlepších pilotov F1 na svete.

Foto 1: Zbierka vozidiel Michaela Schumachera bola sprístupnená pre verejnosť.

Zdroj foto: youtube.com

Zbierka sprístupnená pre verejnosť

Fanúšikov Schumachera rozhodne príjemne prekvapí a poteší predstavenie najlepších áut z jeho garáže. Sú tu skvosty, ktoré by si v iných zbierkach hľadal len ťažko. Legenda Formule 1 mala vždy na 4-kolesové tátoše výborný vkus. Posúď sám.

Vzácne exempláre

V zbierke nájdeš zaujímavé modely, ojedinelé exempláre a absolútne jedinečné limitované edície. Pozeráš sa na zbierku áut človeka, ktorý navždy bude mať najbližšie k automobilovému športu. Úspech, aký ako jazdec dosiahol, je len zhmotnením jeho neskutočnej vášne pre rýchle stroje.

Unikátny zážitok

Raj pre automobilových nadšencov. Tak možno opísať jeho zbierku pár slovami. Na jednom mieste ponúka podobný automobilový zážitok ako každý jeden zo Schumacherových pretekov. Zbierku tvorí 12 monopostov, na ktorých hviezda F1 skutočne pretekala na súťažiach.

Zaujímavá akcia v Nemeckom Kolíne

Okrem áut je súčasťou zbierky zverejnenej v Motorworldu v nemeckom Kolíne nad Rýnom aj množstvo pretekárskych doplnkov, ktoré sa stali kľúčovými v jeho hviezdnej kariére.

Foto 2: Súčasťou zbierky sú aj kľúčové predmety Schumacherovej kariéry

Zdroj foto: autoforum.cz

Súkromnú zbierka

Zo všetkých vystavených vozidiel je svetoznámy bývalý jazdec F1 skutočným majiteľom väčšiny strojov. Celkom je pre verejnosť sprístupnených 17 skvostov. Z nich až 15 áut "papierovo" patrí slávnemu Schumacherovi.

Zabudni na malú výstavu - Rozvrh výstavy

Ide o súkromnú zbierku. Nemysli hneď na komornú atmosféru. Súkromná "výstava" sa rozprestiera na ploche 1 000 m2. Je prístupná každý deň od pondelka do nedele. Expozícia bude otvorená od 10:00 do 20:00 h. Najväčšie prekvapenie? Vstup na výnimočnú akciu je úplne zadarmo! Ešte váhaš, či sa vybrať na výlet do Kolína?

Foto 3: Motorworld v Kolíne - miesto konania výstavy Schumacherovej zbierky áut

Zdroj foto: autoforum.cz

Poďakovanie za podporu "Schumiho"

Michaelova rodina sa rozhodla, že zbierku sprístupní bez vstupného ako poďakovanie fanúšikom za podporu v časoch zápolenia na trati aj dnes. Súčasný zdravotný stav bývalého pretekára nikto z rodinných príslušníkov nekomentoval.

Zdravotný stav Schumachera

Michael Schumacher mal pred 4 rokmi ťažký úraz pri lyžovaní. Dlhá kóma sa podpísala na jeho celkovom zdravotnom stave. O jeho skutočnom zdravotnom stave sa veľa nehovorí. Len nedávno na verejnosť unikli informácie o tom, že Schumacher nemôže chodiť.

Motorworld v Kolíne "praská vo švíkoch"

Na novom automobilovom "festivale" sa už ukázalo niekoľko významných osobností. Automobiloví nadšenci z celého sveta doslova "zaplavili" parkovisko pred výstaviskom. Krajšiu podporu fanúšikov si Schumacher priať nemohol. Na jeho hviezdu sa nezabudlo, a tak skoro nezabudne.

Foto 4: Organizátori očakávajú až 500 000 návštevníkov

Zdroj foto: aktualne.cz

Najvzácnejší exemplár zbierky

Vidieť vzácne exempláre známeho pretekára sa rozhodne oplatí. V zbierke sa nájdu skutočné unikáty, ktoré neuvidíš nikde inde na svete. Schumacher je 7-násobný víťaz formule 1. Organizátori očakávajú, že si výnimočné atrakcie príde pozrieť až 500 000 návštevníkov. Ktorý model z jeho zbierky ťa zaujal najviac?

Prekvapenie v expozícii

Nebudeme vymenovávať všetky skvosty výstavy. Rovnako však netreba chodiť okolo horúcej kaše. Na "pódiu" sa objaví impozantný Jaguar E-Type, replika ostrého Porsche 550 Spyder, novučičký Aston Martin V8 Vantage ako expresná dodávka pre prvých zákazníkov- A to je len "ochutnávka!" V Kolíne ťa čaká automobilové prekvapenie, ktoré by si si rozhodne nemal nechať ujsť ani ty!

Foto 5: Ferrari F300 F1 - Formula Micheala Schumachera

Zdroj foto: pixabay.com

Zdroj: Autobazar.sk, drivetribe.com. news.com.au, autoforum.cz

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najväčšie skvosty zbierky áut Michaela Schumachera