BMW X6 na totálku: v takomto stave stále jazdí!

Mať nehodu s novým autom je niečo, čo určite zamrzí. Bohužiaľ pri novom aute finančne zabolí aj drobný ťukanec. Ak máte špičkové BMW alebo Audi, aj jemný škrabanec môže vyjsť drahšie, ako jednotková Octavia z bazáru. Občas je však nehoda tak brutálna, že je zázrakom, že z auta čosi ostane. V tomto prípade síce toho z auta veľa neostalo, no zázračne prekvapilo tým, že vôbec jazdí!

Zoznámte sa, toto je BMW X6. Naozaj!

Keď sa pozriete na tento kus šrotu, určite vás ani nenapadne, že ide o luxusné BMW X6 v najsilnejšej špecifikácií M! Presne tak! Američan, ktorý na svojom youtube kanáli SalvageMaster zverejnil video tohto črepu si zaslúži obdiv. Prečo? Doma ma tehotnú manželku, ktorá miluje vozidlá značky BMW. Nuž a zručný Američan sa rozhodol, že kúpi toto zdemoloané BMW X6 a dá ho dokopy. Nuž a potom jej ho dá ako darček! Originálny plán, čo poviete?

Zdroj: youtube.com

Nevieme síce, za koľko sa k tomuto BMW dostal, určite však šlo o veľmi nízku čiastku. Pôvodný majiteľ počítal, že auto je celé na odpis, vrátane motora. A práve toto bolo najväčšie prekvapenie. Nový majiteľ ho viac menej z recesie skúsil naštartovať a čuduj sa svet, podarilo sa! A motor nielen naskočil, BMW X6 sa dokonca s 8 valcom pod kapotou pohybuje! Nový majiteľ si s ním sám zašiel do garáže.

Zdroj: youtube.com

BMW X6 je dokonca takmer celkom nové, kúsok z roku 2019 má za sebou len necelých 7 300 km! Uvidíme, ako sa mu to podarí, základ je viac než schopný. Ako sme už spomínalí, jedná sa o najvýkonnejšiu M verziu. Navyše sedačky v interiéri potiahnuté odvážnou červenou kožkou vyzerajú byť bez poškodenia. Nového majiteľa čaká extrémne náročná úloha dostať auto do stavu, v ktorom sa bude jeho manželke páčiť. Ak sa to však podarí, bude to naozaj husársky kúsok!

Zdroj: youtube.com

Zdroj: youtube.com

Zdroj foto: youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / BMW X6 na totálku: v takomto stave stále jazdí!