Koľko času strávime ročne nakladaním detí do auta?

Dnešok je mimoriadne špecifickou dobou. Všetci sa kamsi náhlia, všetci kontrolujú každú jednu sekundu. Čas sa stal tým najvzácnejším, čo máme. Každý sa kamsi náhli a každé jedno zdržanie nás nesmierne hnevá. Veľa ľudí hľadá spôsoby, ako byť časovo čo možno najefektívnejšími. Nuž, každá činnosť si žiada nejaký čas a britskí vedci sa pozreli na to, koľko času nás stojí taká banalita, akou je nakladanie detí do auta.

Chceš ušetriť čas? Nemaj deti!

Ak vám ide o každú sekundu času, to je asi najistejšie riešenie. Pre ostatných bude zaujímavá štúdia britských vedcov, o ktorej informoval portál carscoops.com. Výskum si dalo zhotoviť britské zastúpenie automobilky Seat. Iste, nebolo to z čisto nezištných dôvodov. Argumenty použili v reklamnej kampani na to, aby svojich zákazníkov presvedčili o výhodnoti kúpy doplnkov ako napríklad elektrické otváranie kufra či organizátor do batožinového priestoru, ktoré šetria čas.

Nuž a konkrétne výsledky sú pomerne prekvapivé. Počas jedného roka rodičia strávia nakladaním svojich ratolestí v priemere 96 hodín, čo sú celé 4 dni! Samozrejme, tento čas sa líši na základe lokality, kde človek býva. Ranné naloženie ratolestí do auta vo východnej časti Anglicka trvá približne 8 minút, priamo v Londýne až šialených 18 minút. Zaujímavé je, že najdlhšie trvá naložiť deti vo veku 2 - 3 roky. Nuž, veľmi zaujímavý prieskum, stratiť 4 dni ročne takouto banalitou je viac, ako ste si mohli myslieť.

Zdroj: carscoops.com

Zdroj: carscoops.com

Zdroj foto: carscoops.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Koľko času strávime ročne nakladaním detí do auta?