Pekný VW Golf GTI za cenu Octavie?

VW je vo svete pojmom. Niekto si ho hneď vybaví v tom negatívnom, v súvislosti s kauzou Dieselgate. Niekto iný zas vidí populárne Golfy či Passaty, ktoré minimálne v Európe absolútne vládnu. No a rýchle verzie, ako napríklad GTI sú pre mnohých dokonalou modlou. Nuž a v poslednej dobe VW na cene klesajú a za cenu Octavie viete mať naozajstnú exkluzivitku.

GTI-čko za cenu bežného auta

VW Golf v poslednej dobe na poli jazdených automobilov zlacnel. Prečo? S príchodom ôsmej generácie logicky poklesli ceny tých predošlých. A za prijateľné peniaze viete dostať dokonca aj siedmu generáciu, ktorá je stále mimoriadne žiadaná a vydarená. Príkladom je aj tento kúsok z roku 2013, ktorý sa objavil na portáli mobile.de.

Zdroj: mobile.de

V prvom rade zaujme stav. Iste, športové auto si človek obvykle nekupuje na bežné jazdenie, pri športiakoch sa dá predpokladať, že nájazd nebude taký vysoký, ako pri bežnom aute. Tu sa jedná o 105 200 km. Elegantný čierny Golf GTI je však autom, ktoré poteší aj pri bežnej prevádzke. Výkon 230 koní je tak akurát, aj na športovejšiu jazdu, ani pri ceste na nákup to ešte nie je šialene veľa. Verzia Performance navyše poteší xenónmi, automatickými diaľkovými svetlami, unikátnym károvaným poťahom, prípadne hlavicou radiacej páky v dizajne golfovej loptičky. Okrem toho je nesmierne cenený prvotriedny stav, predošlý majiteľ sa o auto staral viac, než príkladne. Nuž a najväčšia zaujímavosť je jednoznačne cena. 15 445 €, za čo dostanete exkluzívne športové auto vhodné aj na bežnú prevádzku, s nízkym nájazdom, fajn výkonom a za cenu oveľa obyčajnejšieho auta. No a to je čaro ojazdených vozidiel. Za pár rokov si viete kúpiť auto svojich snov za zlomok pôvodnej ceny. Tak čo, brali by ste tento Golf GTI aj vy?

Zdroj: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Pekný VW Golf GTI za cenu Octavie?