Najviac zženštilé auto je predaj ako nové!

Audi TT je jedno z azda najkontroverznejších automobilov. Je to model prémiovej automobilky, ktorý však do jej konceptu takmer vôbec nezapadá. Malé športové kupé, ktoré malo byť dizajnovou chuťovkou. Lenže... dizajn mnohých neoslovil. Práve kvôli nemu sa Audi TT stalo trečom posmechu. Niet divu, mnoho jeho majiteľov bolo milovníkom...no povedzme že ružového oblečenia a vecí, ktoré sa páčia skôr dievčatám. Jedno vo veľmi dobrom stave sa práve objavilo na predaj.

Síce brutálne sladké, ale v brutálne dobrom stave

Auto z prvej série sa objavilo na stránkach predajcu Auto Leitner. Zachovalý biely kúsok je v stave takmer ako nové. Má naozaj veľmi malý nájazd, no na jeho stav by ste tipovali ešte oveľa menej. Má najazdených 28 176 km, za sebou má vždy všetky pravidelné prehliadky a v servise bolo vždy, keď bolo treba. Naposledy len necelých 1 000 km dozadu, čo je naozaj prvotriedna starostlivosť.

Zdroj: autoleitner.nl

Pod kapotou je rokmi overený benzínový štvorvalec 1,8 T, ktorý sa vyznačuje nielen fajn výkonom, ale aj solídnou spoľahlivosťou. 225 koní pod kapotou malého kupéčka je fajn, hranicu 100 km/h dosiahne za 6,4 sekundy. Navyše mnoho motoristov poteší aj systém pohonu 4x4.

Zdroj: autoleitner.nl

Nuž a to najlepšie na koniec, cena. Audi TT sa v najnovšej generácií predáva aj dnes, vyzerá omnoho agresívnejšie a dospelejšie. Avšak pokiaľ vám ide o výbavu, tak tento starší kúsok je skvelou voľbou. Za 17 750 €, čo je približne polovica nového modelu v základnej verzií, dostanete prakticky nové vozidlo s interiérom v dokonalom stave. Nuž, problém môže byť len jeden, dizajn, ktorý rozhodne nesadne každému.

Zdroj: autoleitner.nl

Zdroj: autoleitner.nl

Zdroj foto: autoleitner.nl

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najviac zženštilé auto je predaj ako nové!