Najlacnejšie Lamborghini s V12 stojí 105 000 €!

Lamborghini, to je značka, ktorá rozbúši nejedno srdce milovníka rýchlych kolies. Lamborghini nie je ani zďaleka obyčajným autom. Je to niečo, čo chce túžbu, cit a emóciu. Športiaky Lamborghini nie sú ani ojazdené lacné, toto je však na automobil s býkom v znaku za celkom akceptovateľný peniaz.

Čaká na vás v Ostrave

Lamborghini Murciélago bolo ako nástupca modelu Diablo šialene očakávané. Diablo sa stalo legendou a talianska automobilka by nepustila do sveta niečo, čo by nebolo výnimočné. Murciélago vzniklo v náklade len 4 099 kusov a jedno z nich nájdete na portáli mobile.de. Čo prekvapí najviac, Lambo je na predaj neďaleko od nás, v Ostrave. Tam čaká naleštený čierny tátoš s červeným interiérom. Kúsok z roku 2004 má na konte necelých 63 100 km. Nízkemu nájazdu zodpovedá aj stav, ktorý je bez preháňania špičkový. A nie je to len naleštená karoséria v autosalóne, toto Murciélago určite ešte odvedie dobrú službu.

Zdroj: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Najväčšou zaujímavosťou je, že pod kapotou sa nachádza fakt monštruózny 12 valcový 6,2 litrový motor. Šlo o poslednú V12-tku z dielne Lamborghini taký motor a taký hurónsky rev je dnes už raritou. Výkon 579 koní je aj 15 rokoch od uvedenia tohto auta do prevádzky viac než poriadna hodnota. Výkon, rev motora a celkový charakter tohto Lamborghini mu môžu zívidieť aj mnohé dnešné športiaky. Spotreba necelých 22 l/100 km je pri takomto monštre očakávaná. Nuž a cena? Iste, 105 000 € nie je pre bežného smrteľníka lacný peniaz, avšak na takto vzácne Lamborghini je to viac než fajn, navyše ide o najlacnejšie Lambo s 12 valcovým motorom a manuálnou prevodovkou v Európe.

Zdroj: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najlacnejšie Lamborghini s V12 stojí 105 000 €!