Falošné policajné Ferarri FF talianskej polície

Falošné policajné Ferrari sa stalo hitom internetu krátko potom, čo sa objavilo v príspevku na sociálnej sieti. Falošné policajné vozidlo odhalili samotní muži zákona. Nenechaj si ujsť zaujímavý príbeh z policajného denníka.

Na pohľad zaujímavé vozidlo nezaujalo iba okolie a ľudí v bezprostrednej blízkosti. Počas jazdy sa dostalo do hľadáčika policajnej jednotky. Ako to dopadlo?

Falošné Ferrari FF talianskej polícieNelegálna úprava

Nikdy neskúšaj zahaliť svoje auto do podobných farieb, aké patria Polícii. Farebné prevedenie ťa môže stáť poriadny balík peňazí. Použitie týchto farieb na iných ako policajných automobiloch je nelegálne a budeš niesť plnú zodpovednosť za svoje rozhodnutie. Inak by tomu bolo len v prípade, že osobitým dizajnom ohúriš aj príslušníkov polície.

Ferrari v policajných farbách

Civilné vozidlá majú mať odlišné farby ako služobné automobily. Nesmú budiť dojem, že sa jedná o vozidlo príslušníkov zákona. V tomto príbehu hrá hlavnú úlohu krásne Ferrari vo farbách talianskej polície. Jazda na cestách v Švédsku sa majiteľovi nevyplatila. Miestni policajti okamžite zareagovali a podozrivé vozidlo zastavili.

Vzácne Ferrari FF (Ferrari Four)

Jedinečné Ferrari s pohonom všetkých kolies ukončilo výrobu pred 3 rokmi. Luxusná značka nahradila 4-miestny model FF (Ferrari Four) označením GTC4. Predchodca zaujal miestnych policajtov z iného dôvodu. Vďaka netradičnému polepu.

Falošné Ferrari FF talianskej polície

Odvážny majiteľ

Bledomodré Ferrari FF s polepom talianskej polície nemohlo ostať nepovšimnuté. Samotní policajti nakoniec neodolali a uchovali výnimočné stretnutie aj prostredníctvom fotografie. Nakoniec zistili, že ide o reklamné vozidlo spoločnosti Wrap Zone.

Reklamné vozidlo

Jedinečná forma reklamy pritiahla pozornosť tak, ako autori plánovali. Vozidlu nechýbajú modré majáky. Využitie takých majákov je na cestách nelegálne, na dekoračné účely však slúžia znamenito. Ako sa ti falošná polícia páči? Vieš si predstaviť podobný falzifikát na našich cestách? Aké reakcie polície by asi majiteľ so svojím vozidlom vyvolal u nás.

Falošné Ferrari FF talianskej polície

Zdroj: Peder711@Instagram

Zdroj: wrapzone@Instagram

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Falošné policajné Ferarri FF talianskej polície