Ford Vignale uvidíme vo vybraných showroomoch už v máji. Brali by ste ho?

Fanúšikovia značky Ford a vintage štýlu sa nasledujúcej správe potešia. Ford, ktorý predstavil prednedávnom svoj oživený Vignale, prichádza na trh s kožou von.

Prvý model Vignale, upgradeovaný na Mondeo, s radom najlepších technológií svojej triedy je pripravený pre výrobu. Jedinečná farba metalického laku, unikátna chrómovaná lišta a špeciálne značenie, ktorým sa odlišuje od bežných vozidiel Mondeo. Pre nových majiteľov je pripravených niekoľko verzií - sedan vs. klasika, 4x4 alebo predný pohon, 2.0 l EcoBoost s 237 koňmi, 2.0 TDI s maximom až 207 koní a elektro-benzín hybrid s pohonom 184 konských síl. Luxusný interiér vás prekvapí laserom rezaným koženým čalúnením s hexagonálnym prešívaním a "dymovým" efektom a predné sedadlá majú dokonca masážne funkcie. Celý automobil má modernizovanú zvukovú izoláciu, ktorú využijete najmä pri digitálnom audiosystéme s 12 reproduktormi.

Každé vozidlo Ford Vignale je ručne dokončené a jednotlivo skontrolované priamo vo výrobe Vignale Ford vo Valencií, odkiaľ bude pokračovať do salónov Vignale pre vybraných predajcov. Do predaja sa dostane v máji, pričom cena bude štartovať na £ 29 045 (v prepočte 40 413 €) Hodilo by sa do vašej garáže?

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Ford Vignale uvidíme vo vybraných showroomoch už v máji. Bra...