Najlacnejšie kórejské SUV sa môže porovnávať s drahými značkami! Poznáte SsangYong?

Južná Kórea sa preslávila najmä vďaka rapperovi PSY, ktorého hit má na stránke Youtube.com viac než 2 miliardy vzhliadnutí. Tentokrát vám Južnú Kóreu predstavíme aj z automoto stránky. Kórejské autá vás príjemne prekvapia nielen cenou.

Značka SsangYong, čo v preklade znamená dvojitý drak, je drakom aj v automobilovom priemysle. Hoci nepatrí medzi najznámejšie značky, kvalitou výroby sa im ľahko vyrovná a cenovou reláciou ich predbieha míľovými krokmi. Ak neveríte, pozrite si ponuku SsangYong z našej inzercie. Kórejci nám opäť ukázali, že kvalita a nízka cena ide dohromady aj na novom modeli SsangYong Tivoli, ktorý vám predstavíme.

Nové SUV SsangYong Tivoli, ktoré na automobilový trh v Británii dorazí v auguste, spôsobí na automobilovom trhu medzi crossovermi veľký rozruch. Cenová hladina väčšiny SUV v podobnej kvalite sa totiž pohybuje na úrovni niekoľkých desiatok tisícov eur, pričom kórejské Tivoli bude stáť len okolo 13 000 libier.

Základná verzia s 1,6 l benzínom, šesťstupňovou manuálnou prevodovkou a 16 palcovými kolesami z ľahkej zliatiny môže ukradnúť časť predaja z najpredávanejšieho Nissan Juke či Škoda Yeti, ktoré sú v podobnej cenovej relácií. Na tejto scéne však stále víťazí Dacia Duster, ktorá má zatiaľ stále najnižšiu cenu spomedzi konkurencie. 

Za relatívne nízke príplatky môžete v základnej verzií mať aj interiér z červenej kože, inú farbu vozidla, pohon 4x4, parkovacie senzory, bezkľúčové štartovanie či sedempalcový dotykový displej. Podľa generálneho riaditeľa spoločnosti SsangYong Motor UK, Paula Williamsa, bude práve tento model robiť najlepšie meno a zmení vnímanie značky. 

Čo poviete, dostane sa vďaka SUV Tivoli značka SsangYong medzi najpredávanejšie automobily svojho druhu?

Zdroj: 

Text: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najlacnejšie kórejské SUV sa môže porovnávať s drahými značk...