Číslo 6 od VW žije! Prekvapí alebo zarmúti?

Obľúbený dodávkový model od Volkswagenu sa teší 6 generácii pod názvom modelového radu T6. Prináša niečo nové?

Rozdiely s piatou generáciou menom T5 nájdeme napríklad v tvare prednej kapoty, nárazníka so širokým chladiacim otvorom a vo väčších svetlometoch. Hlavné prevedenia T5-ky predstavovali varianty menom Multivan, Caravelle a Transporter, ktoré ostávajú aj generácii T6. Podobne ako T5-ka sa bude spoliehať na predný náhon s prípravou variant s náhonom na celú nápravu. 

Pre fanúšikov nafty, ponúkne VW prevedenie obľúbeného agregátu 2.0 TDI v štyroch verziách: 62 kW, 75 KW, 110 kW a 450 kW. V prípade benzínu nájdeme prepĺňaný dvojliter vo verzii 110KW alebo 150kW. 

Výber aj manuálnej prevodovky bude dostupný v 5 alebo 6-stupňovom radení. Zvoliť možnosť samočinnej spojky DSG nebude chýbať. 

Na rovinu, dizajn nás moc neprekvapí. Hranaté tvary, maximalizácia priestoru, prepracovaný interiér s jasnými známkami osobných áut od VW. Pri vypustení novinky do sveta Volkswagen nadväzuje na nostalgickú minulosť kultových dodávok v podobe Generation SIX. To je novinka!

Čo ponúkne?

Automobil bude vychádzať z prevedenia Multivan Comfortline. Nebudú chýbať pochrómované detaily, osemnásťpalcové disky a retro výzor, ktorý nájdeme v štyroch prevedeniach dvojfarebného lakovania. Môže zaujať novodobých hipsterov, ale naozaj z tohoto padneme na zadok?

Obľúbený priestranný a praktický dodávkový model s jemnými vylepšeniami sa bude predávať skôr vďaka svojej popularite, kvalite a imidžu nesmrteľnej mafiánskej dodávky nielen z akčných filmov, ale aj z videí pohodlných rodinných dovoleniek pri mori. 

Video: Pozrite sa mu na hranaté kĺby:

Zdroj: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Číslo 6 od VW žije! Prekvapí alebo zarmúti?