Najluxusnejšia Dacia Duster v limitovanej edícií!

Rumunská Dacia je automobilkou, ktorá vyniká na poli lacných áut. To pritom nemusí znamenať nekvalitných áut. Cenovo dostupné a odolné vozidlá sú niečo, po čom mnohí túžia. Napríklad aj Dacia Duster. V podstate jedna z najlacnejším možností mať veľké auto s pohonom 4x4 sa teší aj u nás mimoriadnej obľube. No Francúzi to skúsili inak. Dusteru dopriali exkluzívnu limitovanú edíciu, ako uviedla automobilka Renault na svojich stránkach. Čím môže zaujať?

Exkluzivita za dvojnásobok?

Základná verzia Dacie Duster sa dá kúpiť do 10 000 €. Zákazníci vo Francúzsku si budú môcť dopriať aj čosi exkluzívnejšie. Lenže Dacia si za to čosi popýta. Dacia Duster s prívlastkom Black Collector Limited Edition vznikne v náklade len 500 kusov. Cena? Na limitovanú edíciu fajn, na Duster pomerne dosť, 19 490 €.

Zdroj: renault.com

Čo za takéto peniaze dostanete? Pod kapotou sa nachádza 1,3 litrový 4 valcový motor s výkonom 130 koní. Nevýhodou je, že dostanete len pohon predných kolies. Na druhej strane tu máte plnú výbavu aj s chuťovkami, ako napríklad kamera s pokrytím okolia automobilu. Multimediálny systém je dnes samozrejmosťou, pocit výnimočnosti zvýraznia plakety s poradovým číslom modelu. Sú tu napríklad aj špeciálne koberčeky s logom limitovanej edície, čieny lak v interiéri s perleťou je čerešničkou na torte. Špeciálna Dacia Duster na seba upozorní na prvý pohľad, unikátne zeleno-žlté lakovanie dáva najavo výnimočnosť auta. Zaujímavosťou je, ako si toto auto môžete kúpiť. Využiť to môžete len vo Francúzsku, no objednávku uskutočňujete online cez web automobilky. Do dealerstva si po svoj Duster potom už len zájdete. Zatiaľ je rezervovaných necelých 100 týchto Dusterov, takže enormný záujem to nie je. Dacia možno mohla tejto chuťovke dorpiať aj pohon 4x4 a úspech by bol vyšší, to ukáže až čas.

Zdroj: renault.com

Zdroj: renault.com

Zdroj: renault.com

Zdroj: renault.com

Zdroj foto: renault.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najluxusnejšia Dacia Duster v limitovanej edícií!