Šialená jazda Lamba v 300 km rýchlosti na diaľnici - Výstraha 3. stupňa pre hazardérov!

Na maďarskej diaľnici si českí vodiči poriadne dupli  na plyn.České luxusné Lamborgini Huracán si po diaľnici strúhalo šialenou rýchlosťou viac ako 300 km/h.

JAZDITE ZODPOVEDNE. PODĽA PREDPISOV. OPATRNE.

Je vám to známe, čo. Myslite na to, ale aj napriek tomu to porušíte a porušíme. Toto video havárie umocňuje glanc sexi zeleného športiaka, ktorý vás núti dopozerať celú jazdu až do konca. 

Pár, ktorý si divokú jazdu natáčal môže hovoriť o poriadnom šťastí. Vodič stratil kontrolu nad vozidlom a nabúral do zvodidiel. Lamborgini Huriacán stojí približne 240 000 dolárov a prenajať sa dá na jeden deň za približne 3000 až 7500 eur. Nejeden milovník luxusných áut určite pri pohľade na kôpku šrotu poplače. 

Toto video nech je výstrahou všetkým, ktorí majú pocit, že im cesta patrí bez ohľadu na dopravné predpisy. Vieme, že vy to nie ste. Ale mimo ohrozenia vlastného života a života iných, nezabúdajme na obeť a zabijaka v jednom, ktorý si to zlízne najviac. Auto: Luxusné, alebo starý šrot. Žijeme len raz. A nehovorí z nás žiadne mravné ego. Ale realita.

Video:

Zdroj: Autobazar.Sk

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Šialená jazda Lamba v 300 km rýchlosti na diaľnici - Výstrah...