Robot KURATAS prichádza! Môžeme si ho objednať aj my. Za krutú cenu?

Okrem auta by ste si radi vyskúšali pocit ovládať robota? Alebo pamätáte si robota Joxa? V Transformeroch si vychutnávate scénu keď prichádzajú autoboti. Optimus a jeho neoblomný robotí postoj je kult? A ani Iron man vám nikdy nebol cudzí? Pre všetkých, ktorí aspoň na jedno otázku odpovedali: "No áno. A čo." Dávame do pozornosti: Robot Kuratas je na predaj! A môže byť aj náš.

Túto hračku v nadľudskej veľkosti s váhou 5 ton a výškou 3,8 metra ponúkla japonská firma na predaj za 1 milión dolárov na Amazon Japan. Nejde o nič neobyčajné. V internetových obchodoch môžeme dnes už kúpiť takmer všetko - teda v podstate všetko. 

Aj keď vlastný robot, ktorému sa môžeme posadiť do kokpitu a riadiť ho, znie viac než lákavo. Teda, pokiaľ ste o tom snívali v detstve a nevynechali ste ani jednu časť vtedy ešte kreslených Transformerov.

Kuratasa môžeme ovládať vďaka operačnému systému V-Sido. Kuratas možno vyzerá ako zbraň, ktorú by nejedná armáda chcela využiť (ak už jeho technológiu dávno nevyužíva - nikdy neviete), v skutočnosti je však iba hračkou pre bohatšiu časť planéty, ktorá má navyše 1 000 000 milión dolárov a je ochotná ich investovať alebo vyhodiť na kúpu projektu, ktorý získal meno podľa svojho stvoriteľa - inovátora menom Kogo Kurata, zakladateľa japonskej firmy - Suidobashi Heavy Industry.

Vynález dômyselný, cena nad naše pomery, ale aj napriek tomu sa oplatí pozrieť na to, čo možno o pár desaťročí bude bežným artiklom na trhu a nielen výnimočným trhákom netradičnosti v online predaji.

Toto všetko zvládne:

Sedieť v jeho kokpite? Prečo nie? Nevyzerá to zle!

Tak ako? Brali by ste nežného železného kruťasa k sebe?

 

Zdroj:

text: Autobazar.SK, www.ibtimes.co.uk

Video: Youtube.com

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Robot KURATAS prichádza! Môžeme si ho objednať aj my. Za kru...