Kuriózna blokáda: Toto robí slon, keď mu testosterón vyskočí až na 100!!!

To, že vám sem-tam niečo zablokuje cestu, je normálne. Stáva sa to aj u nás. Pes, srnka, či v tom najhoršom prípade človek. Šliapneme na brzdu a dúfame, že sa nič nestane. Pozor! Čo ak vám vybehne na cestu niečo, alebo niekto, kto vám nedovolí pridať plyn a ísť ďalej? Toto je dúfanie iného druhu.

Kuriózna situácia sa prihodila v Thajsku. 11. januára pribudlo na internet zaujímavé video, v ktorom v hlavnej úlohe figuruje slon, ktorý sa zrejme rozhodol vybrať priepustku z thajského národného parku Khao Yai. Vyrútil sa na cestu, kde zablokoval premávku a odskúšal každú kapotu, ktorá mu stála v ceste. Celkom sexi spôsobom, ktorý nenechal na seba čakať a videjko začal šíriť medzi ľudmi.

Ak si myslíte, že zatrúbiť vyriešilo a vyrieši všetky problémy (ako by to mohlo byť na našich cestách), ste na omyle. Tohoto slona neodradilo nič. Dokonca si na kapoty sadol a zaujímavo skúšal ich materiál miernym "šúchaním".

Ale možno to nebol slon, ale slonica - zlatokopka, ktorá mala jednoducho chuť vyskočiť na kapotu a trochu si pošpásovať s vodičmi. Aj keď je otázne, či jej pocity a potreby zdieľali aj oni. Predsa len, sedieť za volantom a pozerať na MEGA sivý a vráskavý zadok nie je to správne potešenie, po ktorom chlap túži. Ani v Thajsku.

Hoci scenár, že úroveň testosterónu slona vyskočila na maximum a najbližší objekt jeho túžby boli okoloidúce autá, ktoré mu museli stačiť, bol zaujímavý. Našťastie okolo nešlo žiadne lambo.

Pozrite si video, v ktorom by ste sa (ne)chceli ocitnúť:

Zdroj:

Text: Autobazar.Sk

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Kuriózna blokáda: Toto robí slon, keď mu testosterón vyskočí...