Nie je zlato všetko, čo sa blyští - Omyl. Je! Aventador, Gallardo, Panamera, ... ako ich nepoznáte!

Nie je zlato všetko, čo sa blyští. Dobre - možno to platí v ženskom svete pri výbere princa na bielom koni. Ale my tentokrát vyberáme kone, výnimky, ktoré potvrdzujú pravidlo: "Je zlato, čo sa blyští!"

Pre niekoho sen, symbol bohatstva, moci a luxusu. Pre iného gýč, potupa a zohavenie auta. Ale na rovinu, neklamme si - špičkové auto v zlatej je pastvou pre oči. Pri odrážajúcom svetle slnečných lúčov sa pohybuje ako šelma, ktorá na cestu nepatrí. Totižto, ona jej ladne kraľuje. Samozrejme, pri troche šťastia sa trochu rozohní a a pustí paru z nozdier aj ako najdivokejší býk španielskej Corridy. To už je všetko v rukách majiteľa, zväčša arabského šejka alebo ruského magnáta.

Nech je ako chce, toto je luxus už bez zlata. A so zlatom moc, vláda, jazdiaca bašta, umelecké dielo a neuveriteľne odvážny gýč v jednom.

Pozrite si na modely, ktoré sa obliekli do zlatej. Či im to pristane alebo nie, je už na vašom slobodnom rozhodnutí. U nás jednoznačne vyhráva Aventador a tesne v závese mu nie je nič dĺžna sexy Panamera.

Lamborghini Aventador

Stretnúť ho na našej ceste? Radšej nie. A ak, tak už vôbec nie na D1 - tke. Ten deň by sa historicky zapísal do dejín s najvyššou nehodovosťou na slovenských cestách.

A keď si pekne zadriftuje......! Uhhh, kto nám kúpi letenky do Miami? Na tom opustenom parkovisku by sme chceli byť. A hneď za volantom.

Lamborghini Gallardo

V zlatej nezaostáva za svojim súrodencom. Aj keď nie je Lambo ako Lambo. Musíte si vybrať. Zlatá však neuškodí ani jednému.

Range Rover Vogue

SUV nesmie chýbať. Pôsobí ako majestátny tiger bengálsky, ktorý pri štarte zavrčí a my, áno my (keďže nie sme ani ruskí magnáti a ani Abu Dhabi nám nepatrí) na našom starom benziňáku vieme, kam patríme. Chvalabohu, pravdepodobnosť, že ho stretneme na našich cestách je 0,00001%.

Mercedes C63 AMG

Kto má rád medveďa? Už ste ho videli v zlatej?

Takto si to zlate rozdáva zo snehom Mercedes CLS niekde v krutej ruskej zime. Žiada si to trochu pridať na plyn, ale so zlatom opatrne.

BMW X5M

Nebodaj ste si mysleli, že ho v zlatej nenájdeme.

Porsche Panamera

A zlatá kráska Panamera na záver.

Zdroj: Autobazar.SK

Video. Youtube.com

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Nie je zlato všetko, čo sa blyští - Omyl. Je! Aventador, Gal...