Gay auto roka, kúpili by ste si ho?

Motoristické ankety svet zaplavujú počas celého roka. Je to niečo podobné, ako rebríčky popularity či krásy známych osobností. Len máloktorá má reálnu výpovednú hodnotu o tom, ktoré auto je najlepšie. Ak nič iné, ide o mimoriadne zaujímavé zistenia.

Aj gayovia majú svoje auto roka

Zdroj: vaaju.com

Tie renomovanejšie ankety na svete majú profesionálnu porotu, rozšírenejšie sú však tie, ktoré sú prístupné širokej verejnosti. Jednu z nich má na starosti organizácia Ledorga. Tá každoročne vyhlasuje anketu o najlepšie auto roka pre homosexuálov. Pochopiteľne hlasovať by mali len oni. Anketa sa od iných líši. V ostatných často krát nominuje porota skupinu vozidiel, z ktorých sa dá vyberať. Tu je výber širší. V ankete totiž môžete hlasovať za akékoľvek auto, ktoré bolo predstavené v minulom roku v rozmedzí od 1. januára do 31. decembra.

Zdroj: vaaju.com

Ak by ste si mysleli, že gayovia dajú kus seba aj do hlasovania v ankete o naj auto, tak... v podstate máte pravde. Taký Fiat 500 či Alfa Romeo MiTo určite nie sú autá, ktorá by sa tešili všeobecnejšej obľube. Volia si ich skôr tí alebo tie, ktoré majú radi niečo milé a pekné. Uspela aj Mazda MX-5, ktorá je síce stále sladká, ale jazdecky fantastická. A aký bol výber homosexuálov tento rok? Pomerne prakvapivý. Je to Alpine A110, automobil, ktorý patrí pod francúzsky Renault. Nuž, Alpine A110 je fakt dobrým autom, ktoré ocenili aj homosexuáli. Vy by ste si ho vedeli predstaviť v garáži?

Zdroj: vaaju.com

Zdroj foto: vaaju.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Gay auto roka, kúpili by ste si ho?