Fiat pre dobrodruhov, toto Ducato budete chcieť!

Ak máte dobrodružného ducha, určite ste pri voľbe auta narazili na poriadnu dilemu. Aké auto si vybrať? Veľký kufor, alebo vyšší podvozok? Nemecká firma Sunlight má riešenie. Nevyrába svoje autá, ale upravuje existujúce. Napríklad aj populárne Ducato!

Nielen do práce, ale aj na zábavu!

Zdroj: promobil.de

Fiat určite nie je značkou, ktorá sa ľuďom spája s autom pre dobrodruhov. Lenže Fiat má v portfóliu už roky model Ducato, ktorý celý svet presvedčil o svojich kvalitách celý svet. Je to jedna z najobľúbenejších pracovných dodávok, nielen na našich cestách. Perfektný základ na niečo, čo dokáže dať ľuďom viac emócie a zážitku.

Zdroj: promobil.de

Takýto potenciál využila spoločnosť Sunlight z Nemecka. Hotové dielo nesie meno Sunlight Cliff 4x4. Už ako samotný názov napovedá, ide o auto s pohonom všetkých 4 kolies. Upravené sú aj nájazdové uhly, tento stroj tak nebude mať problém ani s náročnejším terénom. Okrem toho sa tu nachádzajú výkonné reflektory, poteší aj rebrík na strechu. Pneumatiky do terénu potešia tiež, no nejde ani zďaleka len o nepohodlnú krabicu na kolesách. Poskytne komfort pre celú posádku. Nájdete tu posteľ, sprchu aj toaletu. Čerešničkou na torte je však hamak na streche. V tomto aute si tak môžete dopriať aj fantastickú chvíľku na oddych. Praktické je množstvo ukladacích priestorov, nepraktické je, že nepoznáme cenu. Aspoň sa potešme pohľadom na túto exkluzivitku.

Zdroj: promobil.de

Zdroj: promobil.de

Zdroj: promobil.de

Zdroj foto: promobil.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Fiat pre dobrodruhov, toto Ducato budete chcieť!