Britský premiér má 25 rokov staré obyčajné auto. Takto vyzerá!

Na akom aute by ste jazdili, ak by ste boli premiérom jednej z najvplyvnejších krajín? Prípadne hocakým premiérom? Pravdepodobne nejaké hriešne drahé auto, ktoré by bolo za normálnych podmienok len z ríše snov. Nový britský premiér je zatiaľ výnimkou.

Staré špinavé auto

Zdroj: 2oceansvibe.com

Británia nového premiéra ešte príliš dlho nemá, ani sa poriadne nestihol ukázať. Napriek tomu už má na verejnosti možno nie príliš lichotivé meno. Na tak vysoko postaveného človeka nevystupuje práve najviac reprezentatívne. Je pravdou, že ho vo funkcií bude čakať služobné vozidlo, do poslednej chvíle však využíva svoje auto. Aj keď pre mnohých je možno slovo auto pomerne silné.

Zdroj: 2oceansvibe.com

Boris Johnson, nový britský premiér sa totiž vozí na 25 rokov starej Toyote. Táto Toyota Previa je pre mnohých možno nie práve najreprezentatívnejším príkladom auta. Prečo? 25 rokov staré MPV pôsobí dosť odpudivo, to premérove ešte viac. Auto z roku 1994 je skutočne stelesnením svinčíka. Premiér má na poriadok svoje vlastné štandardy. Všade nájdete rozhádzané noviny, papieriky, kelímky od kávy. Okrem toho je tu kopa zbytočností, dokonca aj staré oblečenie. Dokonca aj za stieračom má pokutový lístok ešte z mája na nemalých 80 libier. Okrem toho je tu vyblednutý lak, karoséria celkovo nepôsobí byť zrovna v dobrom stave. Ktovie, za akým účelom sa premiér vozí v takomto črepe. Či sa chce zapáčiť jednoduchším životom, alebo je len jednoducho bordelár. Každopádne ide o zaujímavú postavičku so zaujímavým vozidlom.

Zdroj: 2oceansvibe.com

Zdroj: 2oceansvibe.com

Zdroj: 2oceansvibe.com

Zdroj: 2oceansvibe.com

Zdroj foto: 2oceansvibe.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Britský premiér má 25 rokov staré obyčajné auto. Takto vyzer...