Dacia Duster ako expedičný špeciál do najťažších podmienok!

Dacia Duster je známa ako lacné SUV s odolnou konštrukciou. Od svojho príchodu má mnoho zástancov. Nekupujú ho len preto, lebo je to lacné, ale naozaj aj dobré auto. Obľubujú ho lesníci, chalupári, hocikto. Existuje však spoločnosť, ktorá vám Duster upraví aj do tých najnáročnejších podmienok.

Okolo sveta Dusterom? Pokojne!

Duster je sám o sebe odolný. V Nemecku však existuje spoločnosť, ktorá ju posunie na ešte vyššiu úroveň. Spoločnosť Delta4x4 si však za svoju prácu dá pekne zaplatiť. Hlavne ak vezmeme do úvahy fakt, že Duster patrí celkovo k tým najlacnejším autám vôbec. 

Dacia Duster 4x4Zdroj: Delta

Spoločnosť sa rozhodla pre veľmi zaujímavý koncept. Úpravca automobilov dokáže predať každú z častí, ktorú spomenieme aj jednotlivo. My sa však pozrieme na celkovú sumu, ktorú tieto úpravy budú stáť. Avšak pozor, je to cena len na diely, bez inštalácie. Pre zručných kutilov tak môže ísť o mimoriadne zaujímavé lego. 

Dacia Duster 4x4Zdroj: Delta

Všetky tieto úpravy výrazne zlepšia možnosť použitia Dusteru v teréne. Zvýšenie podvozku o 3 cm v spojení s 0,5 centimetrovým hliníkovým plechom na ochranu celej spodnej časti auta určite oceníte v ťažkom teréne. Samozrejmosťou je správne obutie. Aj preto nájdete v ponuke nemeckého úpravcu poriadne drsné off-roadové gumy. Pomôže aj ochranný rám, nielen posádke ale celej tuhosti kancelárie. Pri problémoch zas oceníte navijak, ktorý dokáže utiahnuť až 2 tony. Pri expedíciách oceníte aj strešnú záhradku na vybavenie, prípadne výkonné prídavné svetlomety. Nuž a účet za všetko toto? Takmer 4 800 €. Iste, v prípade drahšieho auta by takáto špecializovaná výbava vyšla násobne drahšie, no predsa len, je to takmer polovica ceny najlacnejšieho Dusteru. Avšak zaujímavá možnosť mať z lacného SUV expedičný špeciál tu je.

Zdroj: https://navva.org/colombia/colombia/dacia-duster-delta-4x4-from-all-terrain-to-all-terrain/

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Dacia Duster ako expedičný špeciál do najťažších podmienok!