Kuriózne fotografie z rýchlostných radarov

Pošta v podobe doručenej pokuty za prekročenie rýchlosti s priloženou fotografiou nikoho nepoteší. Napriek tomu sú fotografie zaznamenané radarmi zaujímavou zbierkou kurióznych prípadov, ktoré určite nikto nečakal.

Najkurióznejšie fotografie zaznamenané radarom

Najzaujímavejšie fotografie z rýchlostných radarov, ktoré zverejňuje portál bundespolizei.de si rozhodne nenechaj ujsť. Čo všetko sa môže stať na cestách? Nebudeš veriť, čo sa podarilo zaznamenať prostredníctvom radarov na fotografiách!

Fotky z radarovZdroj: Drom.ru 

Čo všetko sa dá odfotiť?

Záznam obrazu je zatiaľ najlepšou dôkazovou metódou a osvedčil sa aj pri porušovaní stanovenej maximálnej rýchlosti. Okrem nameranej rýchlosti zachytí aj miesto vodiča a spolujazdca v momente prekročenia rýchlosti.

Kuriózne fotografie z radarovZdroj: bundespolizei.de

Najlepšie momentky

Výsledkom sú skutočne prekvapivé zábery, ktoré často neprekvapia len samotných vodičov, ktorým sú ako príloha obálky s pokutou doručené. Aké sú najzaujímavejšie "momentky" zachytené radarmi v Nemecku?

Kuriózne fotografie z radarovZdroj: bundespolizei.de

Za všetko môže námraza

Zima. Okná pokryté vrstvou námrazy, ktorá je nepríjemnou realitou a nočnou morou všetkých vodičov v zime. V tomto prípade však vodič môže vrstve nerozmrazeného ľadu poďakovať. Nič podobného však neskúšaj, jazdou s nedokonale odmrazeným čelným sklom riskuješ pokutu aj bez prekročenia rýchlosti.

Kuriózne fotografie z radarovZdroj: bundespolizei.de

Gesto ako odkaz vodiča

Ďalšiu fotografiu zverejnila na pobavenie Polícia z Dortmundu. Vodič Renaultu Twingo si v momente prekročenia rýchlosti neodpustil malý pozdrav pre príslušníkov policajného zboru. Zdvihnutý prostredník je veľmi obľúbeným dorozumievacím prostriedkom.

Kuriózne fotografie z radarovZdroj: bundespolizei.de

Zdvihnutý prostredník a holý zadok

V tvojom prípade to však radšej neskúšaj. Tvoja odvaha nemusí byť mužmi zákona pochopená tak, ako by si si prial. Je veľmi malá šanca, že bude tvoja reakcia braná ako vtip. Rovnako je to v prípade obnaženia zadnej časti tela. Podobné pozdravy zrejme neoceníš ani ty pri pohľade na pokutu.

Kuriózne fotografie z radarovZdroj: bundespolizei.de

Identifikácia páchateľov na zázname z kradnutého vozidla

Ďalšia fotografia je zaujímavá vďaka príbehu. Podobný scenár ako v predchádzajúcich prípadoch, teraz však partia tínedžerov doplatila na svoju mladícku nerozvážnosť. Nepodarilo sa im uniknúť trestu aj napriek tomu, že boli zachytení radarom na cudzom automobile. Kradnuté vozidlo ich prípadu dodalo ešte vyššie tresty. Polícia z nemeckého Aachenu vodiča kradnutého vozidla vypátrala. Ďalšie fotografie nepotrebujú komentár. Ktorá fotografia zachytená radarom ťa najviac zaujala?

Kuriózne fotografie z radarovZdroj: bundespolizei.de

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Kuriózne fotografie z rýchlostných radarov