Darček talianskej polície - Lambo beštia!

Talianska cestná polícia (Polizia Stradale) dostala do služby perfektný darček. Lambo dohliada na bezpečnosť na cestách!

Lamborghini Urus Performante, je členom tímu aktívnej služby už teraz. V roku 2024 budú mať cestní piráti opäť "po chlebe." Tento exemplár je však mimoriadne užitočný. Vyniká totiž výbavou, ktorá obsahuje všetko potrebné pre podanie prvej pomoci. Špeciálnym určením je prevoz ľudských orgánov. Špeciálne boxy dokážu udrživať ideálne podmienky a teplotu. 

Ide o šiesty prírastok Lamborghini do flotily diaľničnej polície, ktorý sa pripája k radu automobilov so schopnými parametrami. V službe dominujú také esá ako Huracán LP610-4. Urus Performante, ktorý je vybavený motorom V8 s 2 turbodúchadlami, bol prispôsobený pre policajné operácie a obsahuje unikátny vzhľad, policajné insígnie a základné bezpečnostné komponenty v kokpite. Vozidlo bude využívané na špecializované služby vrátane urgentnej zdravotnej prepravy. To znamená, že sa už čoskoro zúčastní prevozu dôležitých orgánov alebo zachráni život účastníkom premávky, keďže zastaví vodičov, ktorí nie sú ochotní dodržiavať rýchlostné limity a za volantom porušujú zákon. Ako sa ti nová posila policajného zboru páči? Podeľ sa s nami o svoj názor v komentároch. 

Zdroj foto: motor1.com

Zdroj: motor1.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Darček talianskej polície - Lambo beštia!