Vodič Ford pick-upu zabránil krádeži kamiónu

Odvážny čin, ktorý sa stal hitom internetu a obletel svet, má na svedomí vodič Fordu F-250. O vodičoch týchto silných strojov sa hovorí, že sú to tvrdí chlapi a dôkazom je tento prípad.

Ak vlastníš Ford monštrum s vysokým výkonom, je predpoklad, že patríš k ostrieľaným chlapcom a nezastavíš sa pred ničím. To sa potvrdilo. Hlavný aktér videa ani na sekundu nezaváhal a zmaril krádež kamiónu. V pravej chvíli konal najlepšie ako sa dalo. Od úspešnej krádeže delilo zlodejov niekoľko metrov.

Pri pohľade na zábery z videa nebudeš veriť vlastným očiam. Zlodejom sa akcia nepodarila. Čistý zisk im prekazil nečakaným zásahom náhodný vodič.

Hlavný aktér sa bez váhania pustil do akcie. Hrdinský čin zachránil majiteľovi kamiónu možno aj celú firmu. Nákup nového ťahača s prívesom by mohol byť pre jeho podnikanie likvidačný.

Ford F-250 nie je úplne obyčajné auto, Hrdo sa vie postaviť výkonným súperom a prekvapí nielen v teréne. Tento doslova nákladiak má nos na netradičné riešenia situácii, ktoré si vďaka svojmu „telu“ môže dovoliť.  Majiteľ Fordu sa tak s pick-upom mohol úspešne postaviť oveľa mocnejšiemu ťahaču.

Podľa zverejnených informácii išlo o plánovanú krádež. Krádež ťahača naplánovala dvojica chlapíkov s úmyslom zisku. Ťahač však na odstavnom parkovisku nebol sám. Neďaleko odstavený Ford F-250 nevolal Políciu a pustil sa hneď do akcie, aby im zámer prekazil.

Zlodeji podľa všetkého vyhodnotili, že s obrovským ťahačom sa im nikto nemôže postaviť do cesty. To bola chyba.  Ford F-250 je veľký ťahač a kamión doslova pretlačiť. Ako celá akcia skončila? Zlodeji napokon v obavách opustili kradnuté vozidlo a ušli po svojich.

Hrdina si vyslúžil obdiv nielen na internete. Ku cti mu slúži aj fakt, že jeho auto bolo pri zásahu značne poškodené. Celý názor si urob sám na základe priloženého videa z miesta činu. Na záver treba dodať, že toto video nie je ukážkou toho ako sa postaviť zločincom. Podobný zásah bez akejkoľvek ďalšej pomoci môže skončiť zle, najmä ak ide o ozbrojených zlodejov. Na podobné konanie treba mať rozhodne odvahu. Vieš si predstaviť, že by si podobne konal na mieste vodiča Fordu?

 

@raulcervantesce88

♬ sonido original - raulcervantesce88

Zdroj: Carscoops

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Vodič Ford pick-upu zabránil krádeži kamiónu