SUV Toyota za 9 600 €? Realita!

Mať SUV dnes nie je ničím nezvyčajným. Lenže SUV-čka nepatria medzi najlacnejšie autá na trhu. Hlavne ak sa bavíme o japonských SUV, ktoré sú preslávené svojou spoľahivosťou. V niektorých krajinách sa dá kúpiť aj solídne SUV za viac než fér peniaze.

Nie je Toyota ako Toyota

Toyota je preslávaná hlavne svojimi modelmi do terénu a inovatívnym prístupom k elektromobilite. Jej hybridy sú naozajstnou špičkou, hlavne zásluhou dlhoročných skúseností. Japonská automobilka však nezaháľa ani na poli SUV. Prichádza s modelom Urban Cruiser, ktorý je určený pre indický trh. Informoval o tom portál carwale.com.

Zdroj foto: carwale.com

Táto nová Toyota je naozaj zaujímavá. Na jednej strane to je Toyota, na strane druhej nie tak celkom. Ako je to možné? Jednoducho. Je to v podstate preznačkované Suzuki Vitara Brezza. Dôvod je prostý, Toyota nemá s výrobou lacnejších SUV až tak veľa skúseností a preto sa rozhodla pre úzku spoluprácu so Suzuki. Nová Toyota Urban Cruiser je naozaj príjemné a kompaktné SUV. Jeho dĺžka je menej ako 4 metre a tak sa uplatní aj v naozaj úzkych mestských uličkách. Čo sa týka pohonu, pod kapotou sa nachádza 1,5 litrový agregát s výkonom 105 koní. Samozrejmosťou je aj možnosť mať hybridný agregát, ktorý je pri Toyote naozaj prvotriedny.

Zdroj foto: carwale.com

Táto indická Toyota Urban Cruiser poteší aj výbavou. Mysleli by ste si, že na indický trh pošle automobilka model len totálne oholený? S dverami a sedadlami? V tom prípade Urban Cruiser poteší. Bezkľúčové štartovanie, kompletné ovládanie v elektrike, automatická klimatizácia. A všetko toto dostanete už v základnej výbave. Nuž a cena? Prekvapivo atraktívna. Po prepočte ide o približne 9 600 €. Čo sa týka najvyššej top výbavy s hybridným motorom, stále budeme na 12 900 €. Za takéto peniaze prichádza na našom trhu do úvahy tak maximálne Dacia Duster. Tu dostanete Toyotu v plnej výbave s moderným hybridným motorom. Jediným problémom je dozaista len fakt, že sa jedná o Indiu. Nuž, aspoň môžeme vidieť, za akú nízku cenu sa dá produkovať naozaj kvalitné auto.

Zdroj foto: carwale.com

Zdroj: carwale.com

Zdroj foto: carwale.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / SUV Toyota za 9 600 €? Realita!