Najbrutálnejšie BMW M4 vôbec? Práve sa na neho pozeráte!

Zaručene zaujme dizajnom a nielen. Má o 300 koní viac ako základný model!

Kultové BMW M4

BMW M4 sa stalo modlou nielen pre fanatikov značky BMW. Toto označenie je pojem vďaka výkonu, parametrom a popularite. Prečo nevystreliť parametre ešte vyššie?

750-koňová Mamba GT3 Street

Čo sa stane, keď možnosti výkonu vystúpia naozaj vysoko? Vznikne unikátny kúsok, ktorý sa stane vysnívaným strojom milovníkov výkonu. Narozdiel od všetkých BMW M4, ktoré si videl, Mambu si s inou "M4-kou" rozhodne nezmýliš. Má ďalšiu silnú "kartu." Mamba GT3 Street disponuje výkonom 750 koní.

Zdroj: carscoops.comZdroj: carscoops.com

Koncept vs. reálna podoba

O koncepte Mamba GT3 sa hovorilo už pred pár rokmi. Písal sa rok 2015. Nikto vtedy nečakal, že sa koncept posunie smerom k produkcii. Už vtedy, na prvých konceptoch, však Mamba zaujala a získala si celosvetovú pozornosť.

Zdroj: carscoops.comZdroj: carscoops.com

Unikátna mašina pre náročných

Z modelu BMW M4 pochádza väčšina panelov karosérie. Jednotlivé časti sú buď nahradené alebo značne modifikované. Vďaka tomu je dizajnovo tak netradičná a zaujímavá. Tuner, ktorý stojí za týmto návrhom hovorí, že ide o zaujímavý mix prvkov, ktoré rozhodne stoja za pozornosť. Tým sú predsa BMW M4 známe. Nemožno ich prehliadnuť. Tento skvost ponúka celú plejádu zaujímavých prvkov. Tie výrazne dotvárajú dojem absolútneho unikátneho vozidla pre náročného vodiča.

Zdroj: carscoops.comZdroj: carscoops.com

Zaujímavé prvky

Pretekárske brzdy Brembo GT. Rozšírené blatníky. Nový predný a zadný nárazník. Rôzne bočné prahy. Difúzor a veľké krídla. OLED koncové svetlá, štedré využitie uhlíkového vlákna a 21-palcové kolesá s obutými pneumatikami Pirelli P Zero Nero. To je len niekoľko lákadiel tejto modifikovanej beštie.

Interiér

Interiér sa pýši detailnou úpravou s extrémnym využitím Alcantry v celej kabíne vrátane pretekárskych sedadiel a volantu, podrúčiek v štýle GTS. Potrebám náročného majiteľa bol prispôsobený aj kvalitný audiosystém s príkonom 600 W! Na požiadanie môže byť kabína vybavená špeciálnym spevnením na zvýšenie ochrany.

Zdroj: carscoops.comZdroj: carscoops.comZdroj: carscoops.com

Konfigurácia = 300 koní viac ako základ

M4 disponuje motorom s turbodúchadlom o objeme 3,0 litra, ktoré prenáša na kolesá spomínaný výkon až 750 koní. Je to o 300 koní viac ako ponúka základný model. Spoľahlivé profesionálne Brembo brzdy boli pre parametre strely viac ako nevyhnutné. Detailne upravené BMW M4 Coupé dostalo výfukový systém Eisenmann GT Pro Race a nové odpruženie. Výkon na kolesá prenáša aktualizovaná prevodovka s dvojitou spojkou.

Zdroj: Autobazar.sk, carscoops.com, digitaltrends.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najbrutálnejšie BMW M4 vôbec? Práve sa na neho pozeráte!