Sledujte, ako sa tento ošúchaný Dodge Charger z roku 1970 premení na krásnu čiernu beštiu!

Spoločnosť Miranda Built sídliaca na Floride sa prerábkam klasických automobilov venuje už nejaký ten piatok. Svedčí o tom aj množstvo ocenení, ktoré ich výtvory získali. K jedným z ich top projektov patrí prerábka Dodge Charger z roku 1970. Auto robili na zákazku pre klienta, ktorý presne tento model vlastnil počas strednej školy a v dospelosti sa mu zacnelo za kúskom mladosti.

Pôvodne nevýrazný oranžový Charger sa pod rukami profesionálov premenil na krásnu čiernu beštiu s motorom 9.4L HEMI V8. Že to bol ale projekt skutočne náročný potvrdzuje nielen množstvo už na prvý pohľad viditeľných modifikácií, ale aj počet hodín, ktoré tím prácou na prerábke strávil. Výsledné dielo je zhmotnením 3000 hodín driny. Rozhodne to však celé stálo za to.

Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage Zdroj: YouTube.com/DIY Garage

Zdroj: Autobazar.sk, YouTube.com/DIY Garage

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Sledujte, ako sa tento ošúchaný Dodge Charger z roku 1970 pr...