Taxík z filmu Taxi na predaj! Smiešnych 3 200 €!

Iste to poznáte. Krásne a rýchle autá z filmov sú niečím, po čom túži takmer každý muž. Lenže filmové autá sú často krát nedosiahnuteľným snom. Občas sa nejaký kúsok z filmu dostane do akcie, kde je možnosť vydražiť si ho za šialené peniaze. Alebo je tu druhá alternatíva, zadovážiť si repliku.

Taxi Taxi za lacný peniaz

Určite ste videli film Taxi Taxi, šialenú francúzsku komédiu, kde sa sypatický taxikár Daniel dostal až do radov polície i s jeho bielym Peugeotom 406. Ten originálny bol pred časom v dražbe. Predajná cena zverejnená nebola, bolo to niečo medzi 8 - 10 000 €. Na originálne auto priamo z filmu to je naozaj nízka suma, Peugeot 406 je však dnes už čokoľvek, len nie moderné vozidlo. Ak by bola pre niekoho aj takáto suma privysoká, z Ruska pochádza výrazne lacnejšia alternatíva.

Zdroj: avito.ru

Portál avito.ru zverejnil inzerát na zaujímavý kúsok. Ide o biely Peugeot 406 z Ruska, ktorý majiteľ pretvoril k obrazu svojmu. Respektíve k obrazu predlohy, ktorou bol Peugeot 406 z filmu Taxi Taxi. A skutočne sa mu to podarilo na jednotku. Vyzerá ako skutočná predloha, vrátane všetkých komponentov, bizarných nasávacích otvorov a dokonca aj tabuľky s nápisom Taxi Marseille. Naozaj podarená napodobenina. Čo sa týka nájazdu, má za sebou 283 000 km a je z roku 2001. Pod kapotou je však obyčajný 1,7 litrový 4 valcový motor s výkonom 117 koní. S tým výkonom nebude z kópie žiaden trhač asfaltu, akým bol filmový hrdina, vzhľad je však skutočne vydarený. Predajca upozorňuje, že bude treba riešiť niektoré technické nedostatky, celkovo by však malo ísť o zachovalý kúsok. Najzaujímavejšou je však cena, ktorá v prepočte dosahuje necelých 3 200 €. Je to naozaj smiešna suma, za ktorú si toho veľa nekúpite, takto môžete mať skutočnú raritu.

Zdroj: avito.ru

Zdroj: avito.ru

Zdroj: avito.ru

Zdroj foto: avito.ru

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Taxík z filmu Taxi na predaj! Smiešnych 3 200 €!