Mladý Slovák navrhol koncepty áut pre najväčšiu tuningovú výstavu sveta SEMA!

Tuningová scéna na Slovensku je bohatá a kreativite pri úprave áut sa medze nekladú. Hoci časy GTA vytunených áut s obrovskými krídlami, vyklápacími dverami či šialenými doplnkami sú za nami, dnešný decent tuning má tiež čosi do seba. 

Svoje o tom vie aj Martin, ktorý už od malička miluje automobilový dizajn. Hoci má len 16 rokov, grafike sa venuje približne rok, jeho tuningové skvosty sú fakt pecka. 
Mladý Slovák navrhol koncepty áut pre najväčšiu tuningovú výstavu sveta SEMA!
 
"Raz som jeden z týchto konceptov ukázal svojmu spolužiakovi a ten mi automaticky povedal že by som to mal skúsiť aj ja, pretože v tom čase som sa vôbec nevenoval grafike tak mi to prišlo ako super nápad a tak som začal tvoriť."
Mladý Slovák navrhol koncepty áut pre najväčšiu tuningovú výstavu sveta SEMA!
Pri tvorbe konceptov tuning áut sa zamýšľa aj nad tým, či automobil zvládne jazdiť po ceste. Nie každý z nich by bol toho schopný, kvôli nízkemu podvozku alebo zakriveniu kolies, no návrhy vyzerajú zaujímavo. Experimentuje aj s motormi, ktoré svojou nadrozmernosťou dávajú automobilom svalnatý výzor. V súčasnosti sa venuje najmä tvorbe exteriérov a inšpiráciu hľadá vo videách s vytunenými autami. 
 
Za svoj najväčší úspech považuje spoluprácu s Bisimoto, ktorá tunuje motory pre Porsche, Hyundai či Hondu. Vďaka tomu sa jeho koncepty dostali až na jednu z najznámejších tuningových výstav sveta SEMA, pre ktorú navrhoval niekoľko automobilov. 
Mladý Slovák navrhol koncepty áut pre najväčšiu tuningovú výstavu sveta SEMA!
 
"Presne pre túto výstavu som navrhoval niekoľko áut. Beriem to asi ako najlepší cieľ, aký som kedy mohol dosiahnuť."
Mladý Slovák navrhol koncepty áut pre najväčšiu tuningovú výstavu sveta SEMA!Mladý Slovák navrhol koncepty áut pre najväčšiu tuningovú výstavu sveta SEMA!Mladý Slovák navrhol koncepty áut pre najväčšiu tuningovú výstavu sveta SEMA!Mladý Slovák navrhol koncepty áut pre najväčšiu tuningovú výstavu sveta SEMA!
 
Martinova tvorba je určite veľkou inšpiráciou nielen pre grafikov, ale aj pre tunerov a my sme radi, že máme na Slovensku tak šikovných ľudí, ktorí dokážu robiť svojou prácou dobré meno aj vo svete. Spojiť lásku k automobilom so svojim hobby je naozaj SKvelé! Viac jeho tvorby môžete vidieť na instagrame: matko_graphics.
 

Ak sa aj ty venuješ tuningu, renováciám, jazdeniu alebo iným hobby spojeným s autami, daj nám o sebe vedieť na náš facebook: Autobazar.SK - automobilová inzercia a my o tebe napíšeme!

 
 
Zdroj:
Text: Autobazar.SK
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Mladý Slovák navrhol koncepty áut pre najväčšiu tuningovú vý...