1000 koňový Mercedes a elektromobil od Škodovky pod jednou strechou?

Hypercar od Mercedesu, elektromobil od Škodovky a nové Ferrari na jednom mieste? Zdá sa, že Frankfurtský autosalón bude tento rok skutočne zaujímavý!

Geneva bola silná, no Frankfurt sa nenechal zahanbiť! Brány výstaviska vo Frankfurte nad Mohanom sa otvoria už po 67. krát s heslom "Future now" (Budúcnosť dnes). Vďaka pokročilým technológiám, ktorými automobilky neustále posúvajú svoje novinky vpred, budete môcť objavovať budúcnosť jazdenia už dnes. Predstavíme vám neskutočne rýchlo vyvíjajúce sa novinky v oblasti autonómneho riadenia automobilov, elektromobily sľubujúce dobitie do niekoľkých minút a ďaleký dojazd, či rôzne ďalšie koncepty mobility v blízkej budúcnosti.

Frankfurtský autosalón prebieha od 14.9.2017 do 24.9.2017, pričom prvé dva dni sú určené novinárom a od 16.9.2017 je autosalón Frankfurt 2017 prístupný širokej verejnosti. Počas jeho priebehu vás budeme informovať o najzaujímavejších novinkách. Tešiť sa môžete napríklad na tieto debuty:

Škoda Vision E sľubuje dobitie do 30 minút

Nedávno predstavený koncept elektromobilu z Mladej Boleslavy dostáva reálne kontúry a ukáže sa aj na Frankfurtskom autosalóne. Škoda Vision E sľubuje dojazd až 500 km a dobitie na 80% za 30 minút bez akýchkoľvek káblov. Skutočne odvážne tvrdenia dajú Tesle opäť pocítiť silu nových technológií v podobe ďalšej konkurencie. 

Škoda odhalila svoj prvý koncept elektromobilu!

Hypercar Mercedes AMG Project One s 1000 HP

Štyri elektrické motory, 1.6 litrový preplňovaný šesťvalec z F1 a 1000 koní pod kapotou. Takéto potešenie v podobe hyperauta s maximálnou rýchlosťou až 350 km/h v športovom prevedení prináša na autosalón vo Frankfurte (možno trochu nečakane) práve Mercedes. Už sa nevieme dočkať! 

Ferrari Portofino bude nová California

Štvormiestne kabrio s aerodynamickým kitom a 600 koňmi pod kapotou vám určite ukážeme aj so všetkými špecifikáciami. Taliani to s autami skutočne vedia a novinka Ferrari Portofino, ktorá vraj nahradí Californiu, je toho neklamným dôkazom.

 

 

To najzaujímavejšie z Frankfurtského autosalónu vám budeme postupne prinášať v našom blogu. Máte sa zaručene na čo tešiť!

 

Zdroj: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Foto: © Škoda

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / 1000 koňový Mercedes a elektromobil od Škodovky pod jednou s...