Mercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletu

Ručne vyrábaný exkluzívny kabriolet je oslavou luxusu s klasickými prvkami Mercedesu.

 

Extravagantný kúsok spája inteligentnú krásu so športovou eleganciou značky a výsledok je skutočne úchvatný! Kabriolet plný technologických vychytávok a dokonalého pohodlia má dĺžku takmer 6 metrov. Jeho predĺžená kapota a puristické tečúce línie pozdĺž karosérie sú zároveň funkčnými detailmi, ktoré zvládajú skĺbiť športový dizajn s perfektným výkonom.

Mercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletu

Kontrast medzi tmavomodrým lakom a chrómovými detailmi je puncom exkluzivity, ktorý je doplnený snehobielym koženým interiérom, ktorý mu dodáva luxusný nádych. Celý koncept pripomína svojim dizajnom luxusnú jachtu, ktorej šírku zdôrazňujú úzke koncové svetlá integrované do vonkajších okrajov. 24 palcové disky z ľahkej zliatiny sú vo farbe ružového zlata a ladia s prešívaním interiéru, ktoré je v rovnakej farbe. 

Mercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletu

Koncept bol predstavený ako výkonný elektromobil so štyrmi magenticky synchronizovanými elektromotormi, batériou a pohonom 4x4. Mercedes-Maybach 6 Cabriolet dokáže vytlačiť až 750 koní s maximálkou 250 km/h. Z nuly na stovku zrýchli za menej ako 4 sekundy a na jedno dobitie dokáže prejsť približne 500 kilometrov. 

Mercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletuMercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletu

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Foto: ©Daimler 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Mercedes-Maybach predstavil koncept dokonalého kabrioletu