Volkswagen predstavil T-Roc, ktorého cena vás milo prekvapí!

Nemecký výrobca automobilov už vo svojom portfóliu má niekoľko SKvelých SUV, no tentokrát prichádza na trh s ďalšou novinkou.

Kompaktné SUV dostalo názov T-Roc a po svojej premiére si získalo množstvo fanúšikov. Kombinuje totiž športový vzhľad a dynamiku hatchbacku s funkcionalitou a praktickosťou SUV, za čo získava veľké plus! Pre VW možno trochu extravagantný dizajn, ktorý nie tak celkom zapadá do línie klasickej elegancie, prináša však nový vietor. Široká maska so zdvojenými LED prednými svetlometmi a vizuálne oddelená strecha vďaka použitiu dvojfarebného lakovania dodávajú crossoveru kúsok agresivity

Interiér pripomína klasické modely od VW, avšak je úplne nový. V podstate ponúka kombináciu prvkov, ktoré sme mohli vidieť už v Arteone či novom Golfe. Nechýba bohaté technologické vybavenie, digitálne budíky druhej generácie a osempalcový displej uprostred palubovky. 

Volkswagen T-Roc dostal do vienka niekoľko typov motorizácií. V benzínovom prevedení začína na motore s objemom 1.0 a výkonom 115 koní, pokračuje s 1.5 TSI a 150 koňmi a v dvojlitrovom prevedení mu pod kapotou skáče až 190 koní, ktoré majú pohon 4x4. Podobne je to aj v dieselovom prevedení, ktoré začína na 1.6 TDI so 115 koňmi a vyladený 2.0 TDI so 150 alebo 190 koňmi. Cena crossoveru by mala začínať na približne 20 000 librách, čo je v prepočte približne 21 681 €. To znie ako dobrý krok!

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Volkswagen predstavil T-Roc, ktorého cena vás milo prekvapí!