Poznáte toto neskutočne drahé a rýchle auto? Policajti áno!

Chytanie kriminálnikov v Spojených arabských emirátoch zažíva automobilovú renesanciu. Opäť. Policajné jednotky z Abu Dhabí sa klepli po vrecku a ukázali prostredník kolegom z Dubaja. Prichádzajú s exkluzívnym hyperšportom  Lycan!

Športové masívne telo, ktoré sa chystá "požierať" zločincov na cestách v sebe ukrýva silu 770 koní. Z 0 na 100km/h dokáže zrýchliť za 2.8 sekundy. Maximálnu rýchlosť vytiahne na prvotriednych diaľniciach na 385km/h.

Hyperšport Lycan je v našom poskromnejšom svete neznámou. Hoci, svetovú premiéru tejto šelmy sme mohli vidieť v najnovšej časti Rýchlo a Zbesilo. Libanónska automobilová spoločnosť W Motors vyrobila 7 modelov jedných z najdrahších a najrýchlejších áut. 

Telo, ktorému na predných svetlách nechýba 420 diamantov a ani biele zlato má hodnotu 3,5 milióna dolárov a aktuálne ašpiruje na najnovší hit v automobilových spravodajoch na celom svete. 

Potrebuje toto svet? Možno nie, ale arabská bašta luxusu, technológií a glancu zrejme áno. Či voz naozaj pomôže znížiť kriminalitu alebo ide iba o výsledok boja ég jednotlivých emirátov ukáže najbližšia reakcia policajných jednotiek Dubaja. 

Lycan, vitaj!  Naživo ťa nikdy neuvidíme, ale aj napriek tomu prajeme správnu službu zločincom! Či už pred nosom alebo za volantom. 

 

Takto zažiarili v Rýchlo a Zbesilo 7. Jednoducho sexi športové zviera na desiatu. Bomba!

 

Zdroj: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Poznáte toto neskutočne drahé a rýchle auto? Policajti áno!