Nová Škoda Superb Combi príde do predaja už v septembri!

Škodovka tento rok hviezdi na automobilovom poli viacerými debutmi a po februárovej premiére sedanu z modelovej rady Superb, založenom na platforme MQB, vypálila s ďalšou novinkou v podobe combi.

 

Zverejnenie modelu Škoda Superb Combi 2015 je naplánované na tohtoročný septembrový autosalón vo Frankfurte. Combi poteší zväčšeným batožinovým priestorom až na 660 l, pri sklopených sedadlách narastie dokonca až na 1950 litrov! Napriek tomu, že rázvor sa pretiahol na 2841 mm, auto je podstatne ľahšie. Sedadlá sú umiestnené nižšie, čím vzniká aj väčší priestor pre nohy. Nová vlajková loď je vo svojom segmente vynikajúcim autom, ktoré kombinuje estetiku, najlepšie technológie a praktickosť v jednom. 

Motory pochádzajú zo sedanu a môžete očakávať čokoľvek od 1,6 TDI so 120 PS, cez 2,0 l TSI s 280 PS až po 3,5 l. Najsilnejší model vytiahne z nuly na stovku za 6,2 sekundy s pohonom všetkých štyroch kolies. O cene ešte nepadla žiadna zmienka, no predaj v Európe začne hneď po debute na Frankfurtskom autosalóne. Koncom septembra tohto roka už uvidíme novú Škodu Superb Combi aj v našich showroomoch. Zatiaľ vám ukážeme jej finálnu virtuálnu podobu. Čo na ňu hovoríte?

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Nová Škoda Superb Combi príde do predaja už v septembri!