Kombinácia kvalitného karavanu a talentovaného slovenského jazdca prináša nové možnosti na Slovensko!

Počasie to stále nechápe, ale obdobie motoriek a obytných karavanov začalo. Čas, kedy sa duša každého motorkára a cestovateľa prebudí, sa volá jar. A my s radosťou pripomíname tento okamih v tej najlepšej československej kombinácii oboch: Ivan Jakeš & Adria

Slovenského motocyklového pretekára vám snáď nemusíme predstavovať. Na začiatku tohto roka priniesol krásne výsledky počas Rely Dakar v Bolívii. S číslovkou 21 na kombinéze aj na motorke získal 2 etapové víťazstvá a celkovo sa umiestnil na skvelej 8. priečke. Na pozadí úspechu stojí nielen talent, bohaté skúsenosti, tréning, tvrdá práca, kvalitný stroj v podobe novej motorky KTM Rally Replica 450 ale aj dobrá nálada a komfort, ktorý pretekár počas náročných pretekov potrebuje.

A tu prichádza na svetlo sveta jarná kombinácia motorky a obytného. Slovinský výrobca motorových obytných vozidiel a karavanov, Adria, úspešného pretekára podporuje a vzájomne s ním spolupracuje od roku 2014. Aj pohodlie vozu Adria Polaris prispelo k pekným tohtoročným výsledkom.

ADRIA  & JAKEŠ

Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov vo svojom obore. Niekoľko krát úspešne prezentovala svoje vozidlá na najnáročnejšej diaľkovej rely. Zástupcu spoločnosti Adrie, Karavany Sedlačany, nájdeme najbližšie v Českej republiky. Po výbornej skúsenosti, ktorá vznikla kombináciou zástupcu Adrie Karavany Sedlačany & Jakeš sa dočkáme možnosti pre kúpu, servis a požičiavanie karavanov a obytných vozov v Brezovej pod Bradlom na Myjave.

SÚŤAŽ

Adria a Ivan Jakeš v spolupráci s Autobazar.SK vám prinášajú lístky na najväčšiu automobilovú udalosť roka na Slovensku, AUTOSALÓN, ktorý od 14. do 19. apríla 2015 poteší všetkých milovníkov automobilov.

Chcete sa zapojiť? >>>

Kombinácia kvalitného karavanu a talentovaného slovenského jazdca prináša nové možnosti na Slovensko!>>>

Ak vás zaujímajú obytné vozy a karavany prehľad ponuky si môžete pozrieť aj online.

Kombinácia kvalitného karavanu a talentovaného slovenského jazdca prináša nové možnosti na Slovensko!

Pohľad do jedného z  karavanov spoločnosti Adria:

Pohľad na  Ivana Jakeša z 21 etapy Rely Dakar 2015:

Zdroj: Český zástupca spoločnosti  Adria: Karavany Sedlačany

Fotografia: Ivan Jakeš, Adria

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Kombinácia kvalitného karavanu a talentovaného slovenského j...