Tieto reklamné prestávky sa oplatí vydržať!

Reklama v automobilovom priemysle zaváži a niekedy preváži vaše rozhodnutie o kúpe na správnu stranu. Ide v nej najmä o kreativitu, nápad a myšlienku, ktorá značku a automobil postaví do neotrasiteľnej polohy voči konkurencii. Pozrite si vymakané reklamy ktoré u nás v TV neuvidíte,  ale poznať by ste ich mali. Všetky spája jedno - Super Bowl!

Šampionát národnej futbalovej ligy v USA  (NFL), známy ako Super Bowl, patrí k najobľúbenejším a zároveň najpozeranejším športovým podujatiam, ktoré tu prebiehajú.  A samozrejme so športom sa spája neodmysliteľne naša stará dobrá reklama. Mimochodom, v prípade tohto šampionátu, patrí k obľúbenému typu. Ako inak reklamy na automobily nesmú chýbať.

1. KIA SORENTO

Milovník James Bond na okamih zabudol na svoju obľúbenú britskú lásku - Aston Martin a vyskúšal si nešpionážnu jazdu na inom a trochu inak. Seriózne vtipný scenár, Pierce Brossman v hlavnej úlohe a Kia Sorento v jednom. Všetkým je snáď jasné, že tentokrát to nie je Agent 007, ktorý zachraňuje situáciu. 

 2. MERCEDES - AMG GT S

Rýchlosť, vtip,elegancia. Kde sa medveď hodí najlepšie? No predsa do lesa. Technicky perfektne prepracované a zaslúži si jediné: "Chceme byť korytnačkou. Vy nie?"

 3. LEXUS NX

 Lexus stavil na boj pohlaví. Vybrali by ste si ho v čiernej alebo bielej ? Trochu príliš pohybu, ale kde - tu sa mihne aj SUV silák. Berieme čiernu.

 4. TOYOTA CAMRY

Adrenalín, odvaha, sila, rozhodnutie, motivácia, japonské auto a krásna žena.  Kombinácia, ktorá sa neodmieta. My by sme brali. Všetkými 11-timi.

 

 5.CHRYSLER

Reklama nabitá patriotizmom určite počas amerického šampionátu zarezonuje. Ako inak, reprezentuje pravých motorových vlastencov.

Zdroj: Autobazar.Sk

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Tieto reklamné prestávky sa oplatí vydržať!