Lambo Aventador: Najrýchlejšia letisková obsluha

V rámci osláv jubilea slúži Lamborghini Aventador na letisku Bologna ako navádzacie vozidlo. Aké vozidlá sú bežne súčasťou flotily letiskovej obsluhy? Väčšinou z okienka lietadla na letisku vidíte obyčajné biele autá bez značiek, nejaké nákladné autá, špeciálne stroje a potom tie smiešne krabičky na kolesách, ktoré vyzerajú ako banícke vláčiky. Na letisku v Bologni z okna uvidíte Lamborghini Aventador.

 

Lambo Aventador: Najrýchlejšia letisková obsluha

Pre personál musí predstavovať Aventador na letisku neodolateľné pokušenie

 

V rámci osláv päťdesiateho výročia založenia automobilky Lamborghini sa popri ďalších aktivitách múdre hlavy zo Sant’Agata Bolognese rozhodli, že sprítomnia legendu aj na najbližšom letisku. Najviac po ruke je letisko Bologna, ktoré dostalo do svojej flotily dočasne mierne prispôsobený Aventador. Ak chcete vidieť unikátne Lambo v akcii, musíte sa poponáhľať. Aventador bude slúžiť letisku iba do 19. mája.

Aventador bol pred nasadením mierne upravený. Dostal výrazné nálepky, nápis „FOLLOW ME“ aj konzolku s majákmi na strechu. Jeho úlohou je vodiť lietadlá rolujúce po ploche v taxi režime. No keď sa spomína superšport v spojení s letiskom, napadajú nám aj iné úlohy...

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Lambo Aventador: Najrýchlejšia letisková obsluha