Autobazar.SK na trhu už piaty rok a má najviac súkromných inzerátov áut zo Slovenska!

Inzertný auto-moto portál Autobazar.SK oslavuje už piaty rok pôsobenia na slovenskom internetovom trhu. V tomto roku zaznamenal prudký rast súkromnej inzercie áut, čo svedčí o jeho obľúbenosti medzi používateľmi. Autobazar.SK je zároveň dlhodobo relevantným poskytovateľom štatistických informácií na trhu s ojazdenými automobilmi.

 

Autobazar.SK od apríla 2013 zaznamenal prudký nárast súkromných inzerátov v sekcii Osobné a úžitkové autá. „V porovnaní s top hráčmi na trhu auto-moto online inzercie má aktuálne Autobazar.SK najväčšiu ponuku súkromných osobných a úžitkových áut zo Slovenska. Celkový počet inzerátov v súčasnosti prekračuje hranicu 310 000 inzerátov, pričom väčšina z nich je zo Slovenska. Počet inzerátov na Autobazar.SK neustále rastie. Navyše ani po piatich rokoch sme nepristúpili k spoplatneniu súkromnej inzercie.“, povedal Milan Dubec, zakladateľ a generálny riaditeľ Azet.sk, a.s.

Autobazar.SK na trhu už piaty rok a má najviac súkromných inzerátov áut zo Slovenska!

Autobazar.SK spolu s ďalším auto-moto webom – Autovia.sk je súčasťou inzertného portfólia spoločnosti Azet.sk – najväčšieho prevádzkovateľa na slovenskom internetovom trhu. Azet.sk vlastní už dva z TOP 3 inzertných auto-moto portálov na Slovensku.

Autobazar.SK už 5 rokov prichádza s rôznymi aktualizáciami, novinkami a štatistikami z trhu jazdených automobilov. Ponúka tak množstvo zaujímavých informácií, porovnaní a lepšiu orientáciu ohľadom kúpy a predaja áut. Užitočnou službou sú najmä Cenové mapy, vďaka ktorým si používateľ môže pozrieť vývoj cien modelov áut alebo zistiť aktuálnu cenu, za ktorú je možné dané vozidlo predať alebo kúpiť. V rámci služby Moje hľadania používateľ dostáva informácie o novopridaných inzerátoch podľa jeho preferencií priamo na e-mail.

Autobazar.SK je zároveň dlhodobo relevantným poskytovateľom štatistických informácií na trhu s ojazdenými automobilmi a spolupracuje s významnými printovými aj online médiami. Pravidelne posiela médiám zaujímavé informácie z automobilovej oblasti, ako príklad - za posledné obdobie priniesol Autobazar.SK aj tieto témy:

  • Zistili sme, že najponúkanejším a zároveň najžiadanejším modelom auta na Slovensku je model Škoda Octavia, po ktorej bol v minulom roku väčší dopyt ako bola jej ponuka.
  • Ovplyvnilo predaj jazdených automobilov zavedenie registračného poplatku pri 1. prihlásení vozidla?
  • Portál Autobazar.SK pripravil zaujímavý prehľad využívania a ponuky automobilov na Slovensku podľa typu paliva.
  • Autobazar.SK radí, aký ročník auta sa oplatí kúpiť.
  • Zistili sme, koľko peňazí je viazaných v ojazdených autách.

Zdroj: Autobazar.SK

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Autobazar.SK na trhu už piaty rok a má najviac súkromných in...