Kráska Šarapovová a Porsche patria k sebe

Ruský tenisový idol sa spája s nemeckým športovým idolom. Dvojica Šarapovová – Porsche bude takmer neprekonateľná. Športové hviezdy sa bežne stávajú veľvyslancami rôznych automobilových značiek. S tenisom sa však spájajú skôr tie luxusnejšie a to je aj prípad sibírskej krásky Marie Šarapovovej, ktorá sa stala zástupcom nemeckej automobilky Porsche. Celé to nie je až také vznešené, ako to znie. Ide o formu sponzoringu s nevinným názvom na zmätenie verejnosti. Maria bude jednoducho hladkať Porsche, sladko sa usmievať za volantom v reklamách a za to pravdepodobne dostane nejaké doláriky. Veď žiadny veľvyslanec neveľvyslancuje len tak zadarmo, ani tí naši.

 

Kráska Šarapovová a Porsche patria k sebe

Krása však? Ani tá Maria nevyzerá najhoršie...

Cesty Marie sa skrížili so značkou Porsche už aj predtým. V minulom roku zvíťazila na Porsche Tennis Grand Prix v domovskom meste automobilky, v Stuttgarte. Okrem peňažnej odmeny za prvé miesto, uznania, a kvetov si domov Maria odniesla aj biele Porsche 911 Carrera S Cabriolet.

Maria Šarapovová sa narodila v roku 1987 na západnej Sibíri a keď mala sedem rokov aj s rodinou sa presťahovala na Floridu. Prvý Grand Slam vo Wimbledone vyhrala vo veku 17 rokov, celkovo má na konte 28 singlových titulov a striebornú medailu z Olympiády v Londýne. Maria strávila dohromady 21 týždňov na vrchole rebríčka WTA.

 

Kráska Šarapovová a Porsche patria k sebe

Sibírska Marusia je na fajnový interiér Porsche zvyknutá. Doma jej parkuje biela 911 Carrera S Cabrio

 

Spoločnosť Porsche bola založená v roku 1931 v Stuttgarte Ferdinandom Porsche. Prvým modelom bola 356, ktorá vznikla na základe Chrobáka. Nasledoval modelový rad, ktorý vo výrobe vydržal dodnes a je jednoznačne dôvodom, prečo značku Porsche poznajú na celom svete. Porsche 911 začalo svoju kariéru v roku 1964 a pokračuje v nej dodnes v šiestej generácii.

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Kráska Šarapovová a Porsche patria k sebe