Miliardár kúpil 6 nových Rolls-Royce: Motív? Ladia s turbanom!

Aké to asi je byť majiteľom obrovského vozového parku, ktorý ti umožňuje vyberať Rolls- Royce podľa farby, ktorá sa ti momentálne hodí k outfitu?

Aké to je vyberať si Rolls-Royce podľa farby?

Rozprávať by nám o tom mohol, Reuben Singh, nechutne bohatý britský podnikateľ indického pôvodu, ktorý sa pýši majetkom a vozidlami astronomickej hodnoty. Jeho bohatstvo je tak veľké, že si vyberá luxusné vozidlá podľa farby turbanu.

Zdroj: youtube.com/Toplo

Raritná kúpa - Nákup flotily áut luxusnej značky

Jeho meno sa stalo známe až po nákupe vozidla, vďaka ktorému sa stal predmetom pozornosti na internete. Jeho nový 4-kolesový miláčik si okamžite získal pozornosť. Artikel, ktorý pridal do svojho portfólia automobilov, stojí za pozornosť. Aj vďaka tomu, že nie je jediným novým prírastkom veľkej zbierky podnikateľa! Za výsledky v podnikaní sa odmenil objednávkou niekoľkých kusov vozidiel značky Rolls-Royce v rôznych farbách!

Zdroj: youtube.com/Toplo

Nákup 7 luxusných mašín v 1 objednávke

Väčšina z nás vníma kúpu luxusného Rolls-Royce ako výnimočný prejav bohatstva. Toto však nie je všetko. Od výrobcu najluxusnejších mašín sveta mu boli doručené ďalšie 3 Phantomy a tri Cullinany! Výsledok. Áno, celosvetová pozornosť zaručená. O výnimočnosti jeho zbierky vďaka miere bohatstva nemožno pochybovať. 

Zdroj: youtube.com/Toplo

Luxusná mašina pre každú turban

Chceš zapadnúť medzi nechutne bohatých podnikateľov? Určite sa poisti, že máš extrémne drahú mašinu pre každú farbu turbana v tvojej zbierke! Ak si bohatý britský podnikateľ s indickými koreňmi, určite potrebuješ automobil zladený s pokrývkou hlavy. Nie, nie je to žart. Tak skutočne žije tento bohatý majiteľ tvojich vysnívaných mašín. Má ich veľmi pravdepodobne všetky. Nech sa páči, prijmi pozvanie do jeho vozového parku.

Zdroj: youtube.com/Toplo

Netradičné hry nechutne bohatých automobilových fanatikov

Máš skutočne veľa peňazí? Môžeš to o sebe povedať až vtedy, keď prijímaš nezvyčajnú výzvu. Po tom, čo ti niekto skritizuje tvoj turban, nenecháš nič na náhodu. Môžeš si dovoliť zladiť farbu turbana so 7 rôznymi Rolls-Royce v priebehu týždňa? Ak áno, vitaj medzi najbohatšími zberateľmi luxusných vozidiel na svete!

Zdroj: youtube.com/Toplo

Kuriózny dôvod nákupu

Ak premýšľaš nad dôvodom tejto objednávky. Drž si klobúk. Nový majiteľ si túto exkluzívnu zbierku kupoval z celkom nečakaného dôvodu. Motívom bol cieľ zladenia vozového parku s farbami turbanov, ktoré nosí! Na odľahčenie tvojej životnej situácie, môžeš pri značnej dávke humoru ostať pokojný. Nikto z nás nie je pravdepodobne tak bohatý, aby si toto mohol dovoliť. Upokojenie, však? Zdá sa, že vo vyšších kruhoch platia úplne iné pravidlá etikety. Nikdy nesadaj so zeleným turbanom do modrého alebo červeného Rolls-Royce!

Zdroj: youtube.com/Toplo

Exkluzívny vozový park

Pred poslednou objednávkou bol majiteľom 14 kusov vozidiel značky Rolls-Royce. Po tomto nákupe sa ich počet zvýšil na 20 kusov! Exkluzívnymi kúskami sa to vo vozovom parku len tak hemží. Ktoré z týchto vzácnych vozidiel oslovilo teba? Pre predstavu enormnej hodnoty zabaveného majetku vedz, že cena jediného exemplára vrcholného SUV zbierky štartuje nad sumou 311 000 eur!

 

Zdroj: Autobazar.SK, singhreuben@Instagram, youtube.com/Toplo

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Miliardár kúpil 6 nových Rolls-Royce: Motív? Ladia s turbano...