Toyota dá záruku aj na jazdenku s 200 000 km!

Kto by nechcel auto, ktoré bude dobré, spoľahlivé a navyše dlho vydrží? Asi každý. Iste, nájdu sa ľudia, ktorí autá striedajú ako ponožky a vždy chcú skúšať čosi iné. No aj auto, ktoré je u jedného majiteľa len krátko vie spoľahlivo poslúžiť tým nasledujúcim. Medzi tie najspoľahlivejšie patria vo všeobecnosti japonské autá, pomyselné prvenstvo si drží Toyota. Tá má modely, ktoré sú doslova nesmrteľné. A svojej spoľahlivosti si je aj vedomá. Natoľko dôveruje svojim autám, že prichádza s bezkonkurenčnou ponukou.

Jazdenka ale so zárukou?

Človek pri výbera auta obvykle rieši dilemu či si kúpi cenovo dostupnejšie jazdené auto, alebo nové so zárukou avšak za výrazne vyššiu čiastku. Toyota prináša možnosť skĺbiť výhody oboch prístupov ku kúpe auta. Žiaľ  nie u nás, no portál motor1.com informoval o tom, že v USA spúšťa oficiálne zastúpenie Toyota s predajom jazdeniek so zárukou!Zdroj foto: motor1.com

Iste, niečo podobné človek nájde pri rôznych výrobcoch, ktorí obvykle predávajú predvádzacie autá s pár tisíckami najazdených kilometrov. Aby malo ale auto za sebou viac a niekto dal na neho záruku? Nemysliteľné. Toyota svoj program nazýva predaj certifikovaných jazdených vozidiel. O čo ide? Toyota vám jednoducho predá jazdené vozidlo s radom benefitov. Jazdenku si kúpite priamo u dealera, takže v tomto tu nie je rozdiel oproti kúpe nového vozidla. Základný streborný program zahŕňa autá, ktoré nie sú staršie ako 10 rokov. Ich nájazd zároveň nesmie presiahnuť hranicu 201 125 km. To je naozaj veľkorysé, 10 ročná jazdenka s 200 000 km a zárukou? Je to fakt. Toyota pri každom aute skúma 136 parametrov, ktorým musí auto vyhovieť a ak bude všetko tak, ako má, dostanete záruku 12 mesiacov alebo 19 308 km. Iste, nie je to úplne závratné, no vzhľadom na potenciálne vysoký nájazd ide aj tak o prekvapivo fajn podmienky. Ukážka, ako veľmi Toyota svojim autám verí. Pokiaľ ste náročnejší, môžete siahnuť po kúsku zaradeného do vyššieho, zlatého programu. V ňom sú jazdenky, ktoré nie sú staršie ako 6 rokov a ich nájazd musí byť nižší ako 136 765 km. Predmetom skúmania je tu 160 parametrov, takže posudzovanie je prísnejšie. No odmenou je mimoriadne veľkorysá záruka, ktorá činí taktiež 1 rok, no na pohonné ústrojenstvo až 7 rokov! Takýto krok vítame, Toyota si udrží zákazníkov a iste získa aj nejakých nových. Privítali by ste podobný program aj u nás?

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Toyota dá záruku aj na jazdenku s 200 000 km!