MINI Cabrio Electric: Duo z limitky 999 ks na Slovensku!

Nenechaj si ujsť jedinečný elektrický kabriolet v limitovanej edícii, s ktorým zažiješ vietor vo vlasoch ako nikdy predtým!

ZMINI Cooper SE Cabrio je neprehliadnuteľná limitovaná edícia, ktorá stavia svoju kariéru a úspech na požiadavkách náročného fanatika týchto mašín.  

Chceš si užiť jazdu na elektrickom aute, ale s vetrom vo vlasoch? Na trhu neexistuje lepšia voľba. Nový model MINI Cooper SE Cabrio je vyrobebený len v počte 999 kusov. Tento kabriolet kombinuje štýl, výkon a flexibilitu, ktoré sú typické pre značku MINI. 

Zaujímavý je aj dojazdom. MINI Cooper SE Cabrio osloví dojazdom 201 km podľa cyklu WLTP. Čo to znamená? Môžeš vyraziť na výlety za mestské hranice. Jeho elektromotor s výkonom 184 k disponuje akceleráciou z 0 na 100 km/h za 7,3 sekundy.  

Zákazník si vyberá z 2 farebných variantov: čiernej Enigmatic Black a striebornej White Silver. Prečo je toto luxusná lahôdka pre náročných? Mini s textilnou strechou v štýle MINI Yours s vzorom Union Jack, ktorúá sa dá otvárať, zatvárať, alebo nastaviť ako posuvnú strecha až do rýchlosti 30 km/h, to je výnimočná špecialita, ktorá si pripraví pre majiteľa nezabudnuteľný zážitok z jazdy.  

Áno, každá zábava niečo stojí. Cena však nie je v tomto prípade taká podstatná. Strecha je plne elektricky poháňaná a mimoriadne tichá, takže nič neruší tvoj zážitok z jazdy. 

Dva stroje z limitovanej edície máš možnosť vidieť na Slovensku. Stačí navštíviť predajcu MINI v Auto Palace Bratislava. Tieto 2 výnimočné vozidlá z limitovanej edície MINI Cooper SE Cabrio stoja za pozornosť. Ako sa ti páčia?  

Zdroj: autopalace bratislava

Zdroj foto: autopalace bratislava

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / MINI Cabrio Electric: Duo z limitky 999 ks na Slovensku!