SsangYong Rexton za menej s batožinovým priestorom 1 051 litrov

SsangYong ponúka teraz na slovenskom trhu novú, ešte lacnejšiu a dostupnejšiu verziu modelu Rexton. Populárna značka je lacnejšia ako kedykoľvek predtým.

SsangYong ponúka teraz na slovenskom trhu novú, ešte lacnejšiu a dostupnejšiu verziu modelu Rexton. Populárna značka je lacnejšia ako kedykoľvek predtým.

Po vzore konkurenčných automobiliek znižuje cenu svojej vlajkovej lode. SsangYong Rexton CLUB nie je automobil pre náročných zákazníkov. Napriek tomu osloví väčšinového zákazníka s citom pre zhodnotenie peňazí. Netúži po pozornosti. Proste si ju získa všade tam, kde sa objaví.

Rexton sa dá objednať aj ako 7-miestne vozidlo. Priaznivý pomer ceny a hodnoty oceníš nielen pri kúpe. Tento výber pre teba rozhodne nebude sklamaním. SUV teraz SsangYong vymyslelo neuveriteľnú stratégiu. Na trh prináša veľké SUV za cenu o triedu menšieho vozidla. Za koľko sa tento automobil bude predávať u nás? Rodinný SsangYong bude stáť 34 990 € v základe s DPH. Cena základu bola doteraz na úrovni 37 990 €.

Akú výbavu zákazník dostane za túto cenu? Môžeš sa spoľahnúť, že dostaneš zaujímavé parametre. 8-stupňovú automatickú prevodovku, full-LED svetlomety, dvojzónovú automatickú klimatizáciu, a multimediálny systém s 8-palcovým dotykovým displejom. Ďalej dostaneš zadnú parkovaciu kameru, kožený volant, volič automatickej prevodovky, praktické strešné lyžiny a na okrasu 18-palcové disky kolies osadené s pneumatikami 255/60 R18.

To nie je všetko. Ako bonus dostaneš záruku 5 rokov/150 000 km. To je nezanedbateľná úľava, keďže väčšina lacnejších automobilov sa pokazí práve v tomto času. Malá chyba sa priplietla do cesty. Rexton CLUB neponúka pohon 4×4. Aj napriek malej nevýhode sa oplatí túto kúpu zvážiť.

SsangYong Rexton CLUB ťa dostane cenou a veľkým priestorom pre posádku. Rovnako sa cestujúci môžu spoľahnúť, že budú mať dost miesta pre batožinu. Základný objem batožinového priestoru je až 1 051 litrov. Po sklopení zadných sedadiel vznikne takmer 2 000 litrov priestoru. To je výnimočný objem batožinového priestoru.

Toto vozidlo mnohí prirovnávajú k malej dodávke. Off-roadové schopnosti sú vyzdvihnuté zosilnenou konštrukciou. Tá sa postará o zvýšenie priechodnosti. Rexton ponúka ťažnú silu 3 000 kg, je vhodným adeptom aj na ťahanie prívesov. Jediný ponúkaný motor? Naftový štvorvalec s výkonom 202 koní (149 kW) a 441 Nm krútiaceho momentu. Priemerná spotreba sa pohybuje na úrovni 9 l/100 km. Tento automobil s obrovským potenciálom má tie najlepšie tromfy pre to, aby sa stal úspešným modelom aj v Európe.

Zdroj: ssangyong.sk

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / SsangYong Rexton za menej s batožinovým priestorom 1 051 lit...