Ako sa bude volať nástupca Rapidu? Tieto 3 názvy si Škoda zaregistrovala!

Okolo Škody Rapid asi nikdy nebolo toľko rozruchu ako teraz, keď v Škode bude končiť a stále sa objavujú nové informácie o nástupcovi. Názov automobilka ešte oficiálne neprezradila, no Škoda si na patentovom úrade zaregistrovala niekoľko názvov, ktoré môžu naznačovať, ako sa bude novinka volať.

Zdroj: Autoforum.cz

Felicia žije?

Pred časom sa objavili informácie, ktoré naznačovali, že by sa nástupca Rapidu mohol volať Fabia. Lenže Škoda si zaregistrovala nové názvy, ktoré by mohli hovoriť o budúcom názve nástupcu Rapidu.
Je v celku pravdepodobné, že jeden z týchto názvov bude skutočne autom, ktoré budeme stretávať na našich cestách. V minulosti si napríklad Škoda zaregistrovala názov Kamiq tesne pred tým, než sa začal skutočne predávať, aj keď v Číne. Nedávno bol zaregistrovaný aj názov CITIGOe, čo jasne hovorí o elektrickom nástupcovi najmenšej Škody súčasnosti. No a tými zaregistrovanými názvami sú Capara, Scala a Suedia. Dodajme k druhému názvu Scala, že Škoda si rovno zaregistrovala aj názov Skala, aby ho nemohla zneužiť iná automobilka. Takže je vcelku možné, že sa na cestách objaví Škoda Capara, Škoda Scala alebo Škoda Suedia. Samozrejme ide len o tipy, Škoda môže siahnuť po celkom inom názve. Ktorý z týchto troch sa vám pozdáva najviac?

Zdroj: Autobazar.sk, Autoforum.cz

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Ako sa bude volať nástupca Rapidu? Tieto 3 názvy si Škoda za...