Muž pod papučou predáva auto - úprimný inzerát baví internet

Táto ojazdená Alfa Romeo 159 Sportwagon z roku 2011 je v pôvodnom stave a neponúka žiadnu špeciálnu špecifikáciu. Napriek tomu rozhodne zaujme. Postaral sa o to úprimný inzerát na predaj 4-kolesovej "múzy majiteľa." Ako v texte uvádza, dôvodom predaja nie je auto, ale jeho manželka. Originálny inzerát na predaj auta baví internet.

Pohon

Pohon zabezpečuje 2-litrový naftový štvorvalec s výkonom 100 kW, 136 koní pod kapotou. Bude problémom extrémny nájazd? Vedľa. Nájazdu 196 350 kilometrov sekunduje príkladná starostlivosť o vozidlo. Servisné kontroly a zodpovedný prístup majiteľa vidieť na technickom stave vozidla a je zrejmý aj na základe fotografií.

Zdroj: autoblog.nlZdroj: autoblog.nl

Za všetkým hľadaj ženu

Jediným problémom tejto schopnej Alfy-Romeo je podľa slov majiteľa jeho manželka. V inzeráte by majiteľ mohol farbisto opisovať kvality vozidla. Miesto toho v tele inzerátu objasňuje smutné dôvody predaja, ktoré stoja v ceste jeho rozhodnutiu o tom, že automobil ostane doma.

Kvality vozidla

Úprimná spoveď predávajúceho opisuje všetko okrem kvalít vozidla. Ospevovanie, známe z bežných inzerátov, vystriedala skôr ľútosť nad predajom a vlastnou neľahkou situáciou, ktorú pozná a zažil  nejeden muž.

Dôvody predaja

Autor inzerátu opisuje, že jeho žena nevie jazdiť. Kritizuje jej "investičné priority." Posledná časť inzerátu končí so slovami: "Stručne povedané, po niekoľkých diskusiách (niekoľkých nociach na gauči) sme sa rozhodli, že moja 4-kolesová láska je v našom vzťahu prebytočná."

Zdroj: autoblog.nlZdroj: autoblog.nl

Muž "pod papučou"

Okrem smútku a súcitu si predajný text jeho Alfy 159 Sportwagon určite zaslúži poklonu za originalitu aj úprimnosť. Dojímavý príbeh zasiahol mnohých vodičov. Svedčí o tom vlna zdieľania inzerátu na internete, ktorú možno chápať ako podporu. Manželky zvyknú nezdieľať partnerove kone pod kapotou. Ako by si vyriešil podobnú situáciu? Ako sa má zachovať milovník áut vo vzťahu s jasnou prevahou ženy?  

Úprimná spoveď

Predajca inzerát "zaklincoval" svojím priznaním: "Áno, som poriadne pod papučou." Na koniec inzerátu pripísal vyznanie lásky k 4-kolesovej kráske: "Zlato, budeš navždy v mojom srdci." Manželke žiadne posledné riadky nevenoval.

Nedostatky

Novým záujemcom by si nemusel páčiť ako zdroj pohonu dieselový motor. Aj samotná cena nie je práve najlepšia. Ďalšie nedostatky by si pri podrobnom skúmaní určite našli. Vzácne odlišný spôsob prezentácie vozidla však "nakopol" vlnu zdieľania na internete. Je veľmi pravdepodobné, že sa automobil skutočne predá. Vďaka inzerátu ho videli tisícky ľudí. Bez neho by sa ponuka stratila v mori podobných inzerátov. Originalita pri predaji určite funguje!

Zdroj: autoblog.nlZdroj: autoblog.nl

Cena

Krásne čierne combi neponúka extra parametre. 7-ročné zachovalé vozidlo tiež nie je na predaj za výnimočne nízku cenu. Alfa Romeo 159 Sportwagon z roku 2011 je na predaj za 6 999 eur. Nájde sa niekto, koho sa mužov príbeh dotkne natoľko, že vozidlo kúpi? Ženy neznášajú konkurenciu. V mužských kruhoch sa často vtipkuje, že možnosti sú 2, buď manželka alebo vysnívaný automobil. V tomto prípade vyhrala manželka. Rozlúčil by si sa so svojou mašinou kvôli žene? 

Zdroj: Autobazar.sk, autoblog.nl

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Muž pod papučou predáva auto - úprimný inzerát baví internet