Toto je aktuálne najdrahšia motorka na svete: Zoznámte sa s Harley-Davidson BLUE EDITION

Švajčiarska spoločnosť Bucherer sa už od roku 1888 venuje výrobe luxusných hodiniek a šperkov. Tentokrát ale predstavila svetu klenot z trošku iného súdka. V spolupráci so spoločnosťou Bündnerbike, ktorá výroba motocykle na zákazku, vytvorili hotové umelecké dielo medzi motorkami.

Motorka alebo šperk?

Harley-Davidson BLUE EDITION zaujme na prvý pohľad už len svojím jedinečným modrým odtieňom. Tam ale jeho výnimočnosť nekončí. BLUE EDITION má v sebe zapracovaných 360 diamantov a dva trezory, ktoré obsahujú jedinečné hodinky a prsteň od spoločnosti Bucherer. Netradičný je aj dizajn motora, ktorý je osvetlený zvnútra. Pozlátené skrutky sú už len akousi čerešničkou na torte.

Čaro poctivej ručnej práce  

Harley-Davidson BLUE EDITION vychádza z modelu Harley-Davidson Softail Slim S. Nie je však toho veľa, čo by pôvodný model pripomínalo. Každý kovový prvok bol vyrobený, privarený, brúsený a leštený ručne. Ručná práca sa prejavila aj na čase, ktorý celkovo projekt zhltol. Výroba motocykla trvala 2500 hodín.

Nie pre bežného smrteľníka

Kombinácia poctivej ručnej práce a jedinečného dizajnu sa pretavila do ceny, ktorá z BLUE EDITION robí aktuálne najdrahší motocykel na svete. Jeho predajná cena je 1,79 milióna dolárov. Tak čo? Kupujete?

Zdroj: Autobazar.sk, YouTube.com/Bucherer, bucherer.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Toto je aktuálne najdrahšia motorka na svete: Zoznámte sa s ...