Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!

Lada Niva sa nášmu fanúšikovi Michalovi páčila odmalička. V dospelosti si teda jednu zadovážil. Tereňák z roku 1987 ale nebol práve v najlepšom stave.

"Karoséria ementál, motor láger, elektrika 0 bodov."

Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!

Prerábka teda bola nevyhnutná. Michal sa do nej pustil hneď, ako to bolo možné. Začal zdvihnutím podvozku o 6 cm. Nasledovalo vyrezanie lemov blatníkov a časti karosérie.  Množstvo častí bolo treba vyrobiť na mieru. Nekonečné vyvarovanie, gitovanie a striekanie hádam ani netreba spomínať. Do poriadku dal nakoniec aj elektriku a motor.

"Motor bol láger, oleja žral skoro toľko čo benzínu, tak som sa rozhodol, že vymením 1,6 za 1,7 mpi, ktorý som potom prerobil na karburátor a teraz si pradie ako mača. Samozrejme, s väčším výkonom."

Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadne zabrať. Výsledok ale rozhodne stojí za to!

Celá prerábka trvala Michalovi zhruba 3 mesiace. Nivu teraz využíva tak, ako sa patrí - na bláznenie v teréne.

Zdroj: Autobazar.sk

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Prerábka starej Nivy dala nášmu fanúšikovi Michalovi poriadn...