Futuristický koncept nemeckého SUV prichádza so skleneným volantom

Väčšie, štýlovejšie a luxusnejšie. To ponúka nový člen rodiny SUV od BMW, ktorý bol predstavený na autosalóne vo Frankfurte.

Koncept BMW X7 iPerformance má, zdá sa, našliapnuté na sľubnú budúcnosť vďaka dvom zaujímavým odznakom. iPerformance kombinuje pod kapotou bežný motor TwinPower Turbo a elektromotor, eDrive sľubuje hybridný systém. Exteriér odhalil úplne nové dizajnové prvky, vďaka ktorým získalo šesťmiestne SUV dynamický vzhľad s nádychom elegancie. Impozantný kit je zdobený množstvom zaujímavých strieborných detailov a presklená strecha siahajúca až do dvoch tretín automobilu dá pasažierom nový zážitok z jazdy. Netradične úzke LED svetlomety a mohutná predná maska nám načrtli, kam sa bude pravdepodobne značka v budúcnosti dizajnovo uberať.

Luxusný interiér má šesť sedadiel v troch radoch, pre zvýšenie luxusu a pohodlia každého z cestujúcich. Jednoduché línie sa snúbia s pokročilými technologickými vychytávkami. Veľkou zmenou prešla aj palubovka, stredová konzola a budíky, ktoré sú po novom dotykové. Nový dizajn získal aj volant, ktorý podobne ako riadiaca páka obsahuje sklenené detaily. Hoci je  BMW X7 iPerformance zatiaľ len konceptom a mnohé vychytávky pravdepodobne do výroby neprídu, musíme uznať, že takéto štýlové SUV sme ešte na trhu nemali!

Zdroj:

Text: Autobazar.SK

Video: Youtube.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Futuristický koncept nemeckého SUV prichádza so skleneným vo...